Τόλης Βοσκόπουλος: Στο πένθος η γειτονιά του στο Πανόραμα Βούλας

Βαρύ το κλίμα για τον θάνατο του τραγουδιστή

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Τόλης Βοσκόπουλος: Στο πένθος η γειτονιά του στο Πανόραμα Βούλας

Στη γειτονιά που πέρασε τα τελευταία χρόνια της ζωής του ο Τόλης Βοσκόπουλος, στο Πανόραμα Βούλας, βρέθηκε η κάμερα της εκπομπής ALPHA Παντού και μετέφερε το κλίμα που επικρατεί στην περιοχή από τη στιγμή που έγινε γνωστός ο θάνατος του τραγουδιστή.

«Όλοι μιλούν για έναν άνθρωπο με Α κεφαλαίο, που πάντα πρόσφερε τη βοήθειά του απλόχερα στους άλλους. Μου έλεγαν, ότι πήγαινε εδώ στον μανάβη, έπαιρνε σύκα και τα μοίραζε. Ήταν ένας άνθρωπος που πάντα είχε ένα χαμόγελο στα χείλη και μια μεγάλη καλημέρα για όλους.

Όλοι οι γείτονες είναι πολύ στενοχωρημένοι», ανέφερε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος που βρέθηκε στην περιοχή, ενώ την ίδια στιγμή δεν έχουν σταματήσει τα μηνύματα των καλλιτεχνών για τον χαμό του «Πρίγκιπα».

Εικόνες από τη γειτονιά του Τόλη Βοσκόπουλου

Σοκάρει η τελευταία φωτογραφία του Τόλη Βοσκόπουλου

Σοκάρει η τελευταία φωτογραφία του Τόλη Βοσκοπούλου που κυκλοφόρησε, με τον τραγουδιστή λίγο πριν πεθάνει να είναι φανερά αλλαγμένος και αδυνατισμένος.

Το πρωί της Δευτέρας η Ελλάδα και ιδίως ο καλλιτεχνικός κόσμος βυθίστηκε σε βαρύ πένθος, καθώς ένας από τους πιο σπουδαίους ερμηνευτές προδόθηκε από την καρδιά του, σε ηλικία 81 ετών, στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας, την ημέρα που περίμενε να πάρει εξιτήριο.

Ο ίδιος έκανε πολύ λίγες δημόσιες εμφανίσεις τον τελευταίο χρόνο, τόσο λόγω του κορωνοϊού όσο και της κατάστασης υγείας του που δεν ήταν καθόλου καλή.

Ωστόσο μεγάλο σοκ έχει προκαλέσει η τελευταία φωτογραφία του που κάτι τον γύρο του διαδικτύου, η οποία είχε τραβηχτεί μερικές μέρες πριν «φύγει».

Πρόκειται συγκεκριμένα για ένα instastory της συζύγου του, Άντζελας Γκερέκου σε ταβέρνα της Χαλκίδας, την Τετάρτη 7 Ιουλίου 2021. Όπως είναι πασιφανές, ο Τόλης Βοσκόπουλος φαίνεται εξαντλημένος και αρκετά αδυνατισμένος.

Tελευταία φωτογραφία του Τόλη Βοσκοπούλου