Παρασκευή, 21 Ιανουαρίου 2022 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Σπάνια εξομολόγηση του Αντώνη Σρόιτερ για τα παιδιά του

«Η κόρη μου είναι ερωτευμένη με τον μπαμπά της»

Σπάνια εξομολόγηση του Αντώνη Σρόιτερ για τα παιδιά του
News 20.07.2021 17:22
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Στην εκπομπή ALPHA Παντού βρέθηκε το πρωί της Τρίτης, ο Αντώνης Σρόιτερ, ο οποίος προχώρησε σε μία σπάνια εξομολόγηση για τις δύο κόρες του με την Ιωάννα Μπούκη.

Ο παρουσιαστής κρατάει την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ενώ πριν από λίγο καιρό ο φακός τον «τσάκωσε» με τη γυναίκα του και τα παιδιά του.

Η εξομολόγηση του Αντώνη Σρόιτερ για τις κόρες του

«Είναι μια κουβέντα που χρειάζεται μια 10ετία για να γίνει και 30 ελπίζω ακόμα καλύτερα. Ελπίζω ψύχραιμα. Όταν θα φύγουν για σπουδές θα νοικιάσω ένα παρατηρητήριο με κάμερες απέναντι από το σπίτι που θα μένουν.

Αν τεθεί ερώτηση «Μπαμπά πώς γίνονται τα παιδιά;», θα τους πω ότι θα τους απαντήσω σε 20 έως 30 χρόνια», είπε αρχικά ο Αντώνης Σρόιτερ.

Στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Όταν κάνουν τηλεκπαίδευση μαθαίνει όλη η τάξη ό,τι γίνεται μέσα στο σπίτι. "Κάντε ησυχία κοιμάται ο μπαμπάς. Δεν μπορώ να περάσω από εκεί κάνει γυμναστική ο μπαμπάς…".

Κάθε χρόνο μας τα σκατ…ει ο Άγιος Βασίλης, δεν τον έχουμε δει ποτέ, τον ψάχνουμε τη νύχτα, δεν κοιμόμαστε… Έχει αρχίσει και πέφτει αμφισβήτηση για τον Άγιο Βασίλη. Έχει πέσει και σύρμα ότι μάλλον η μαμά και ο μπαμπάς φέρνουν τα δώρα, οπότε χεστ…με για τον Άγιο Βασίλη».

Ράγισε καρδιές η Ιωάννα Μπούκη με την αποκάλυψη για την κόρη της

«Όταν γεννήθηκε η Παυλίνα μου αρρώστησε, κόλλησε ένα μικρόβιο. Ήταν 18 ημερών και μέχρι 40 ημερών την είχαν στη θερμοκοιτίδα μέχρι να γίνει καλά. Αυτό ήταν η πρώτη φορά που πόνεσα πάρα πολύ, δεν ήξερα τι θα γίνει. Ήμουν κι εγώ μικρή. Δόξα τω Θεώ όλα πήγαν καλά. Έχασα τότε όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης σε 10 μέρες. Το ξεπεράσαμε».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Tik Talk: "Έχω κάνει ηρωίνη, κοκαΐνη" - Σοκαρισμένος ο Αντώνης Σρόιτερ με τον καλεσμένο του

Θλίψη για τον Αντώνη Σρόιτερ: «Ακόμη ένας φίλος και συνάδελφος έφυγε»

Share