Έτοιμοι για... οικογένεια Σάκης και Μαριαλένα - Η βόλτα με τον γιο του Ντάφυ

Το τρυφερό βίντεο που ανέβηκε στο Instagram

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Έτοιμοι για... οικογένεια Σάκης και Μαριαλένα - Η βόλτα με τον γιο του Ντάφυ

Αχώριστοι είναι από τη μέρα που τελείωσε το Survivor 4, ο Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη. Οι δυο τους συναντήθηκαν με τον Τριαντάφυλλο και μάλιστα, ανέβασαν και ένα υπέροχο βίντεο στο οποίο πάνε βόλτα τον γιο του, Νικόλα.

Μπορεί μέχρι στιγμής να μην έχουν επιβεβαιώσει ότι βρίσκονται σε σχέση, ωστόσο όλα δείχνουν πως σε λίγο καιρό θα έρθει και αυτό! Πάντως, μέχρι στιγμής περνούν όλη τη μέρα μαζί, κάνουν κοινές εμφανίσεις και μιλούν με τα πιο τρυφερά λόγια ο ένας για τον άλλον.

Το βίντεο του Σάκη και της Μαριαλένας με τον γιο του Ντάφυ

Ρωτήθηκε για τον Λιβάνη και αρνήθηκε να απαντήσει η Μαριαλένα Ρουμελιώτη

Καλεσμένη βρέθηκε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη στην εκπομπή «Σου Κου Family» το μεσημέρι της Κυριακής. Η ίδια ήρθε σε δύσκολη θέση όταν κλήθηκε να απαντήσει για τον Γιώργο Λιβάνη αλλά και όλα όσα έχουν ακουστεί για την σχέση που είχαν οι δυο τους όσο καιρό έλειπε για το Survivor. (Δείτε εδώ πως είναι σήμερα πρώην παίκτης του Survivor)

Η ίδια απάντησε χαρακτηριστικά:

«Η αλήθεια είναι πως δεν θέλω να πω. Έχει γίνει ένας ντόρος στο όνομα του Γιώργου και θέλω να το αναπαράγω άλλο. Άθελά μoυ τον έφερα σε δύσκολη θέση, δεν ήξερα τι γίνεται στην Ελλάδα και τι συζητιέται».

Δεν στάθηκε μόνο εκεί καθώς στην συνέχεια αναφέρθηκε και για τον Σάκη Κατσούλη: «Είπε ο Σάκης ότι θα το πάμε σιγά σιγά; Ένα πράγμα που μου έμαθε το Survivor είναι να μην λέω πολλά λόγια, ο χρόνος θα δείξει, δεν είμαστε μαζί. Περνάμε πολύ χρόνο μαζί αλλά εντάξει.. μέχρι εκεί», ανέφερε η πρώην παίκτρια του Survivor.

Δείτε παρακάτω το σχετικό απόσπασμα: