Ανατριχίλα με την ανάρτηση του Γιάννη Παπαμιχαήλ για τα γενέθλια της Αλίκης Βουγιουκλάκη

Συμπληρώθηκαν 87 χρόνια από τη γέννηση της

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ανατριχίλα με την ανάρτηση του Γιάννη Παπαμιχαήλ για τα γενέθλια της Αλίκης Βουγιουκλάκη

87 χρόνια συμπληρώθηκαν χθες, 20 Ιουλίου, από τη γέννηση της Αλίκης Βουγιουκλάκη, με τον γιο της, Γιάννη Παπαμιχαήλ, να προχωρά σε μια συγκινητική ανάρτηση.

Η μεγάλη σταρ του ελληνικού κινηματογράφου άφησε την τελευταία πνοή της σε ιδιωτική κλινική στις 23 Ιουλίου του 1996, με το πανελλήνιο να βυθίζεται σε πένθος.

Χθες, με αφορμή τα 87 χρόνια από τη γέννηση της, τόσο φίλοι όσο και συγγενείς βρέθηκαν στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών, προκειμένου να παραστούν στο μνημόσυνο.

Λίγες ώρες μετά το μνημόσυνο, ο Γιάννης Παπαμιχαήλ δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία μαζί με την ίδια, σε μία από τις βραδινές εξόδους τους.

Η ανάρτηση του Δημήτρη Παπαμιχαήλ για τα γενέθλια της Αλίκης Βουγιουκλάκη

Ο ίδιος έγραψε χαρακτηριστικά: “20 Ιουλίου, η κόρη του καλοκαιριού γιορτάζει αιώνια στις καρδιές όλων μας”.

Γιάννης Παπαμιχαήλ ανάρτηση για Βουγιουκλάκη

Οι δηλώσεις για το μνημόσυνο της Αλίκης Βουγιουκλάκη

Ο Σπύρος Μπιμπίλας, τόνισε: «Στο μνημόσυνο θα είναι ο αδελφός της και από φίλους της αρκετοί άνθρωποι που κάθε χρόνο τιμούμε τη μνήμη της. Η Αλίκη Βουγιουκλάκη ήταν ένα φαινόμενο για την Ελλάδα και θα μείνει ανεξίτηλη η μνήμη της για πάρα πολλά χρόνια αφού θα έχουμε φύγει κι εμείς. Δυστυχώς ο αδελφός της ο Τάκης δεν θα είναι φέτος εκεί, ήταν ένας εξαιρετικός άνθρωπος.

Ο γιος της ο Γιάννης κάθε χρόνο κάνει χωριστά μνημόσυνο, είναι μια ιδιαίτερη κατάσταση. Γίνονται δύο μνημόσυνα. Εγώ έχω καλές σχέσεις και με τις δύο πλευρές. Είναι κάτι ενδοοικογενειακό που δεν μπορώ να το συζητήσω».

Στη συνέχεια, η Έφη Πίκουλα συγκινημένη είπε: «Η Αλίκη δεν ξεχνιέται. Φέτος είχα μεγάλη απώλεια (έφυγε από τη ζωή ο σύντροφός της και αδερφός της Αλίκης, Τάκης)…».