Τόλης Βοσκόπουλος: «Δεν μπορώ να φανταστώ ότι κάποια μέρα θα πεθάνουμε»

Όλα όσα είχε δηλώσει

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Τόλης Βοσκόπουλος: «Δεν μπορώ να φανταστώ ότι κάποια μέρα θα πεθάνουμε»

Ο Τόλης Βοσκόπουλος έφυγε από την ζωή όμως στις 8 Ιουλίου του 1996, είχε δώσει συνέντευξη στην εκπομπή «Απόψε με τον Τέρενς Κουίκ». Πιο συγκεκριμένα, κάποια χαρακτηριστικά αποσπάσματα εκείνης της συζήτησης έπαιξαν στην σημερινή εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καλοκαίρι Μαζί».

Ο ίδιος τότε είχε πει χαρακτηριστικά: «Όταν λείπω έξω από την Ελλάδα δεν αισθάνομαι τίποτα, δεν νιώθω τίποτα, δεν μ’ αρέσει τίποτα, δεν παρακολουθώ τίποτα, δεν θαυμάζω τίποτα και έχω μονίμως το νου μου πότε θα ξαναγυρίσω στον τόπο μου.

Δεν υπάρχει στιγμή, δευτερόλεπτο της ζωής μου που να μην προσεύχομαι. Δεν νομίζω να υπάρχει στον κόσμο κανένας άλλος να πιστεύει όσο εγώ.

Δεν μου αρέσει να τελειώνει τίποτα, πόσο μάλλον η ζωή. Η ζωή δεν θα ήθελα να σκέφτομαι ότι κάπου τελειώνει. Δεν μπορώ να φανταστώ ότι κάποια μέρα θα πεθάνουμε. Δεν μου αρέσει ο θάνατος καθόλου».

Μετά από την προβολή του βίντεο ο Τέρενς Κουίκ ο οποίος ήταν καλεσμένος, σχολίασε: «Ήταν ένας πολύ συγκροτημένος άνθρωπος, ο οποίος του άρεσε να περνάει πολύ χρόνο με την οικογένειά του. Απίστευτα ευγενής. Αυτό το απόσπασμα με συγκλονίζει».

Δείτε παρακάτω το απόσπασμα από το βίντεο με τον Τόλη Βοσκόπουλο:

Η κηδεία του Τόλη Βοσκόπουλου

Η κηδεία του Τόλη Βοσκόπουλου πρόκειται να πραγματοποιηθεί σήμερα στις 15:00, με τον ίδιο να είχε αποφασίσει πριν «φύγει» ποιοι θα είναι οι κληρονόμοι της περιουσίας του.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας ON Time, μετά το τέλος του γάμου του με την Τζούλια Παπαδημητρίου ήταν σε κακή οικονομική κατάσταση παρόλο που πέρασαν εκατομμύρια από τα χέρια του.

Ο ίδιος έχει ρυθμίσει τα θέματα της ακίνητης περιουσίας του εδώ και πολλά χρόνια, με μοναδικούς κληρονόμους τη σύζυγό του και την κόρη τους Μαρία, οι οποίες είναι και ο μοναδικοί κληρονόμοι των πνευματικών δικαιωμάτων των τραγουδιών, αλλά και των ταινιών του.

Οι κληρονόμοι της περιουσίας του Τόλη Βοσκόπουλου

Η εξομολόγηση του Τόλη Βοσκόπουλου για το παιδί του και την κρίση που πέρασε με την Άντζελα Γκερέκου

Ο ξαφνικός θάνατος του Τόλη Βοσκόπουλου έχει σοκάρει το πανελλήνιο, καθώς «έφυγε» ο άνθρωπος που έντυσε με τη φωνή του ελληνικό λαϊκό τραγούδι. Ο «Πρίγκιπας», άφησε την τελευταία του πνοή το πρωί της Δευτέρας (19/7) στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας.

Η σύζυγός του, Άντζελα Γκερέκου και η κόρη του, Μαρία Βοσκοπούλου, τον αποχαιρέτησαν με μεγάλη συγκίνηση. Ο Τόλης Βοσκόπουλος, σε συνέντευξη που είχε δώσει στην εκπομπή Prive, της Έλενας Κατρίτση στο Mega, είχε μιλήσει για τις δύο αυτές γυναίκες που σημάδεψαν ανεξίτηλα τη ζωή του.

«Όταν γεννήθηκε η κόρη μου ένιωσε για πρώτη φορά ότι κάτι μας συμβαίνει με τη γυναίκα μου. Θα είχα παρεξηγήσει πολύ τα πράγματα αν δεν με είχαν συγκρατήσει οι φίλοι μου. Για ένα διάστημα νόμιζα ότι δεν με αγαπάει και ότι τελειώσαμε, αλλά δεν ήταν έτσι. Της έκανα παράπονα, γιατί ένιωθα πάρα πολύ άσχημα για ένα διάστημα. Ένιωθα ανεπιθύμητος επισκέπτης μέσα στο σπίτι…», είπε αρχικά για την εποχή που οι σχέσεις του με τη σύζυγό του είχαν διαταραχθεί.

Για την κόρη του, είπε: «Έχω σταματήσει να ονειρεύομαι για πρώτη φορά. Αυτό ήταν αναπάντεχο, απρόσμενο, δεν το περιμέναμε. Δεν ήταν προγραμματισμένο και ακόμα είμαι χαζεμένος, δεν το έχω πιστέψει…. Έχω πολλά που θα μπορούσα να διδάξω την κόρη μου από αυτά που μου έχει διδάξει ο πατέρας μου. Τώρα δεν θέλω να κάνω κανένα άλλο παιδί, γιατί δεν έχω άλλη καρδιά να δώσω αλλού και θα είναι δυστυχισμένο το άλλο παιδί…».

Τόλης Βοσκόπουλος κόρη