Ηλίας Ψινάκης: «Όποιος πεθάνει πρώτος απ’τούς δυο μας, ο άλλος θα...» - Η αποκάλυψη για τον Βοσκόπουλο

Ανατριχίλα με την ανάρτηση του

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ηλίας Ψινάκης: «Όποιος πεθάνει πρώτος απ’τούς δυο μας, ο άλλος θα...» - Η αποκάλυψη για τον Βοσκόπουλο

Σε πένθος έχει βυθιστεί ο Ηλίας Ψινάκης με τον χαμό του Τόλη Βοσκόπουλου, με τον ίδιο να τον αποχαιρετά κάνοντας την ίδια στιγμή μια αποκάλυψη.

Ο ίδιος λοιπόν μέσα σε όλα ανέφερε πως οι δυο τους είχαν συνεννοηθεί πως όποιος πεθάνει πρώτος, ο άλλος θα πάει στην κηδεία του -που πρόκειται να γίνει σε λίγες ώρες- ντυμένος στα λευκά.

Η ανάρτηση του Ηλία Ψινάκη για τον Τόλη Βοσκόπουλο

«Καλό ταξίδι Τόλη μου. Σ’ ευχαριστώ για όσα περάσαμε μαζί τόσες δεκαετίες.

Ήσουν πάντα ένας gentleman, ειλικρινής, γενναιόδωρος ,μάγκας και πολύ καλός μου φίλος!!! Ένα βράδυ στις καμπάνες όταν ήμασταν νέοι είχαμε πει γελώντας: “Οποίος πεθάνει πρώτος απ’τούς δυο μας, ο άλλος θα έρθει με άσπρα στην κηδεία.

Η φωτό είναι από τον Αύγουστο του 1996 στην Κέρκυρα στο γάμο του Τόλη και της Άντζελας που είχα πάει με τον Σάκη…».

Η ανάρτηση του Ηλία Ψινάκη για τον Τόλη Βοσκόπουλο

Ο καλλιτεχνικός κόσμος αποχαιρετά τον «Πρίγκιπα»

Θρήνο σκόρπισε στον καλλιτεχνικό χώρο η είδηση του θανάτου του Τόλη Βοσκόπουλου, ο οποίος έφυγε ξαφνικά από τη ζωή το πρωί της Δευτέρας από ανακοπή καρδιάς, στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας.

Σύσσωμοι οι καλλιτέχνες που συνεργάστηκαν μαζί του και όχι μόνο, έσπευσαν να στείλουν το δικό τους μήνυμα για τον «Πρίγκιπα» του λαϊκού τραγουδιού.

Τόλης Βοσκόπουλος Καίτη Γαρμπή

«Καθολου γλυκα δεν πονεσε το μαχαιρι στην ειδηση πως δεν θα σε ξαναδουμε…ειναι απο κεινες τις στιγμες που τα δακρυα φευγουν και δεν προλαβαινεις να τα κρατησεις…η στιγμη που θελησες να ταξιδεψεις στη γειτονια των αγγέλων.Αγγελος ησουν κι εδω.Παντα δοτικός,γενναιόδωρος,καλόψυχος,παρόν στα δυσκολα για τους συναδέλφους σου…
Υπέροχος,ευγενής,γοητευτικός άνθρωπος,ο πιο φωτεινός καλλιτέχνης στην Ελλαδα…γιατι μονο οτι λαμπει απο μεσα ειναι χρυσός…Θα σ αγαπαω και θα σε θαυμαζω παντα Τόλη μου…????Ησουν ο ορισμος του Αρχοντα.Καλο σου ταξιδι στο φως αιώνιε πρίγκιπα της σκηνης», ήταν τα λόγια της Πέγκυς Ζήνα.

«Με τίμησε στηρίζοντας με σε ότι έκανα. Με συγκίνησε αποκαλώντας με γιό του. Το πρότυπο μου Ο Μεγάλος Τόλης Βοσκόπουλος.

Με τις πράξεις, την ζεστή και γλυκύτατη καρδιά του, μα και το αψεγάδιαστο πάντα στυλ που διατηρούσε, κατάλαβα γιατί τον βάπτισαν (Ο Πρίγκιπας). Συγκινημένος θα πω, πως ενώ έφυγε νωρίς, έφυγε πολύ πλούσιος...

Πλούσιος όμως εν τέλει από πολλή αγάπη, αφού η οικογένειά του, οι φίλοι του, και όλοι όσοι τον γνωρίσαμε καλύτερα τον λατρεύαμε και όλοι θέλαμε να είμαστε κοντά του να παίρνουμε λίγο απ' το φως που είχε αυτός ο άνθρωπος στην ψυχή του.

Θα συνεχίσουμε να τον θυμόμαστε ως ίσως την πιο ευαίσθητη καρδιά, που τελικά μόνο αγάπη έδωσε σε αυτόν τον κόσμο...Τέτοιες ψυχές μόνο θρόνο αξίζουν εκεί που πάνε. Καλό ταξίδι Τόλη μου θα μας λείπεις πολύ...», έγραψε ο Νίκος Βέρτης φανερά συγκινημένος.

Τόλης Βοσκόπουλος Ναταλία Γερμανού