Φλορίντα Πετρουτσέλη: Η σπάνια φωτογραφία με την κόρη της

Πατέρας κι παιδί έχουν ίδια μέρα γενέθλια

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Φλορίντα Πετρουτσέλη: Η σπάνια φωτογραφία με την κόρη της

Η χθεσινή ημέρα για την Φλορίντα Πετρουτσέλι ήταν ιδιαίτερη μιας και η κόρη της αλλά και ο σύζυγός της Άρης Γούτος είχαν γενέθλια.

Ήταν μια ευχάριστη δικαιολογία έτσι ώστε να το γιορτάσουν ενώ θέλησε να δημοσιεύσει μια σπάνια φωτογραφία όταν ακόμη η κόρη της ήταν νεογέννητη στην αγκαλιά του συζύγου της.

Η ίδια ως μητέρα παραμένει ακόμη σε φόρμα καθώς διατηρεί όσο πιο πολύ μπορεί το καλλίγραμμο κορμί της ύστερα από την εγκυμοσύνη της. Η Φλορίντα έγραψε χαρακτηριστικά στην δημοσίευση της: « 20/7. Ίδια μέρα Γενέθλια Μπαμπάς και κόρη.. Σήμερα γιορτάζουν οι αγάπες μου μεγάλες να είσαστε πάντα καλά. Χρόνια πολλά».

Αυτή είναι η φωτογραφία που δημοσίευσε η Φλορίντα Πετρουτσέλη στον προσωπικό της λογαριασμό:

Γενέθλια-πατέρας - κόρη

Οι αποκαλύψεις που έκανε και για τον γάμο της

Η Φλορίντα Πετρουτσέλι μίλησε στο Secret των Παραπολιτικών και ανακοίνωσε πως θέλει να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον αγαπημένο της Άρη Γούτο.

Πιο συγκεκριμένα, η Φλορίντα Πετρουτσέλι σημείωσε χαρακτηριστικά πως «θέλουμε να κάνουμε και θρησκευτικό γάμο, αλλά όχι τώρα. Θέλουμε να είμαστε οι δυο μας, όχι να κάνουμε πάρτι. Λέμε κάποια στιγμή να κάνουμε οι δυο μας ένα ταξίδι με τους κουμπάρους μας και να παντρευτούμε εκεί».

«Ο γάμος δεν σκοτώνει τον έρωτα, αντιθέτως, τον δυναμώνει. Φυσικά, όταν έχεις τον κατάλληλο άνθρωπο», αναφέρει στο Secret, δηλώνοντας ότι έχει μια πολύ όμορφη οικογένεια.

Τέλος, η παρουσιάστρια μίλησε και για τη βάπτιση του δεύτερου παιδιού τους αλλά και για το ποια γνωστή παρουσιάστρια θα είναι η νονά. «Η βάπτιση του γιου μας θα γίνει στην Αθήνα, όταν ηρεμήσουν τα πράγματα. Θα τον ονομάσουμε Κωνσταντίνο και νονά θα είναι η Ελεονώρα Μελέτη».

Αυτή ήταν η αποκάλυψη που έκανε η Φλορίντα Πετρουτσέλι για το τρίτο παιδί

«Προς το παρόν όχι. Ο άντρας μου (Άρης Γούτος) λέει δεν υπάρχει πιθανότητα, δεν θα σε ρωτήσω. Θέλει τρίτο παιδί. Εγώ προς το παρόν δεν το σκέφτομαι. Σκέφτομαι όμως, ότι μπορεί σε 5-6 χρόνια που θα έχουν μεγαλώσει αυτά να ξανανιώσω την ανάγκη να έχω ένα μωράκι μικρό»!