Αλέξανδρος Μπουρδούμης- Λένα Δροσάκη: Ο καρπός του έρωτά τους έχει γενέθλια

Γίνεται σήμερα ενός έτους

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Αλέξανδρος Μπουρδούμης- Λένα Δροσάκη: Ο καρπός του έρωτά τους έχει γενέθλια

Η Λένα Δροσάκη και ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης πλέουν σε πελάγη ευτυχίας καθώς ο γιος τους, Αναστάσης γίνεται σήμερα ενός χρόνων.

Ο καρπός του έρωτά τους, τους έχει επιβεβαιώσει για τα καλά πως είναι ο καλύτερος συνδετικός κρίκος για την οικογένειά τους. Και οι δυο τον τελευταίο καιρό έχουν περάσει από 40 κύματα ύστερα από την περιπέτεια με το κίνημα #Metoo.

Μάλιστα, ο ηθοποιός δημοσίευσε μια φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram καθώς εξέφρασε την χαρά του για το μεγαλύτερο δώρο ζωής που του έκανε η σύζυγός του.

Εκείνος έγραψε χαρακτηριστικά κάτω από την δημοσίευση: «Χρόνια πολλά στο φως της ζωής μας!Χρόνια πολλά στο #μπουρδουμακι μας!Τα πρώτα σου γενέθλια #αναστάση μας!Να είσαι ευτυχισμένος και πάντα να πηγαίνεις εκεί που θέλει η καρδιά σου!!! Λένα σ’ευχαριστώ αγάπη μου για το δώρο της ζωής μας και που μας κρατάς ενωμένους στην αγκαλιά σου !Εισαι η ηρωίδα μου,ο άνθρωπος μου και η οικογένεια μου !Εσύ και το αγγελούδι μας,αηδόνα μου!!!».

Δείτε παρακάτω την φωτογραφία που δημοσίευσε στο Instagram ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης

Οι φωτογραφίες από τη βάφτιση του γιου της Λένας Δροσάκη και του Αλέξανδρου Μπουρδούμη

Την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής τους περνάνε ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης και η αγαπημένη του σύζυγος, Λένα Δροσάκη, οι οποίοι βάφτισαν τον γιο τους, δίνοντάς του το όνομα Αναστάσης.

Το ζευγάρι αποφάσισε να κρατήσει τη βάφτιση μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας ωστόσο κυκλοφόρησαν κάποιες φωτογραφίες από το φαντασμαγορικό μυστήριο. Θυμίζουμε πως πρόσφατα το ζευγάρι έζησε μία μικρή περιπέτεια, αφού η Λένα Δροσάκη και ο γιος της, κόλλησαν κορωνοϊό.

Η βάφτιση έγινε στην Πάτρα, εκεί που είχε γίνει και ο πολιτικός γάμος του ζευγαριού, τον τόπο καταγωγής της Λένας Δροσάκη. Οι νονοί του παιδιού είναι οι φίλοι του ζευγαριού, ο Πέτρος Σοφικίτης και η σύζυγός του Μαρία.

Λένα Δροσάκη - Αλέξανδρος Μπουρδούμης οικογένειαΛένα Δροσάκη - Αλέξανδρος Μπουρδούμης βαφτίσιαΑλέξανδρος Μπουρδούμης Λένα Δροσάκη γιος

Η τρυφερή φωτογραφία του Αλέξανδρου Μπουρδούμη με τον γιο του

Σε μια διαφορετική καθημερινότητα έχουν μπει εδώ και μερικούς μήνες ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης και η Λένα Δροσάκη, μιας και έχουν φέρει στον κόσμο τον καρπό του έρωτα τους.

Οι δύο ηθοποιοί μιας και λόγω καλοκαιριού δεν έχουν τόσες επαγγελματιλες υποχρεώσεις, προσπαθούν να περάσουν όσο περισσότερο χρόνο μπορούν μαζί με τον μικρό τους.

Έτσι, το Σαββατοκύριακο εκμεταλλεύτηκαν τον ηλιόλουστο καιρό και πήγαν για μπάνιο στην θάλασσα. Η Λένα Δροσάκη φυσικά δεν μπόρεσε να αντισταθεί από το να απαναθατίσει τον αγαπημένο της με τον γιο τους, όσο παίζανε στην θάλασσα.

Αλέξανδρος Μπουρδούμης τα παιχνίδια στην θάλασσα με τον γιο του