Δήμητρα Αλεξανδράκη: Η απάντηση στις φήμες εγκυμοσύνης μετά το βίντεο του Αλεξάνδρου

«Βλέπω έναν καταιγισμό μηνυμάτων...»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Δήμητρα Αλεξανδράκη: Η απάντηση στις φήμες εγκυμοσύνης μετά το βίντεο του Αλεξάνδρου

Αμέσως μετά τις δηλώσεις της Δημήτρας Αλεξανδράκη στην εκπομπή «Καλοκαίρι not», η ίδια έλαβε αμέτρητα μηνύματα για το αν είναι έγκυος ή όχι.

Αφορμή για αυτό στάθηκε το βίντεο του Δημήτρη Αλεξάνδρου, στο οποίο ο ίδιος της ζητά να απαντήσει αν περίμενει ή όχι το πρώτο της παιδί.

Το μοντέλο λοιπόν λίγη ώρα πριν, διέψευσε κατηγορηματικά τα σενάρια περί εγκυμοσύνης, δημοσιεύοντας ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Η απάντηση της Δήμητρας Αλεξανδράκη στις φήμες εγκυμοσύνης

«Βλέπω έναν καταιγισμό μηνυμάτων που μου λέτε ότι έχω μιλήσει επειδή είμαι έγκυος. Αγάπες μου δεν είμαι έγκυος, τι λέτε πάλι; Ακόμη δεν τον είδατε, Γιάννη τον βαφτίσατε; Από κούραση είναι».

«Ήταν απόφαση της πρώην σχέσης μου να μην πάω στο Survivor 1»

Το μεσημέρι της Δευτέρας, η Δήμητρα Αλεξανδράκη βρέθηκε στο Pop Up και απάντησε σε μερικές πολύ προσωπικές ερωτήσεις. Μεταξύ άλλων αποκάλυψε τον λόγο για τον οποίο αρνήθηκε την πρόταση που είχε από το Survivor 1 αλλά και για ποιο λόγο επέλεξε να πάει στο Nomads.

Την ίδια στιγμή, το μοντέλο αναφέρθηκε σε μία πρώην σχέση της που την είχε ταλαιπωρήσει πολύ καθώς και σε διάφορες σκηνές που έχει κάνει. H ίδια βέβαια πριν από λίγο καιρό αναφέρθηκε σε δηλώσεις που έκανε και στο Survivor 4.

«Σε ό,τι έχει να κάνει με τα προσωπικά μου, έρχομαι σε δύσκολη θέση.

Έχω αρνηθεί το Power of Love για ευνόητους λόγους, το Survivvor 1 που στενοχωρήθηκα πάρα πολύ γιατί δεν ήταν δική μου απόφαση. Δυστυχώς, ήταν απόφαση της πρώην σχέσης μου. Στο Nomads πήγα γιατί η σχέση μας ήταν στα τελευταία της.

Με έχει κλειδώσει σύντροφός μου μέσα στο σπίτι για να μη φύγω και είχε πάει να τραγουδήσει. Μετά, επειδή δεν απαντούσα στο τηλέφωνο, κατέβηκε από την πίστα με τα μικρόφωνα όπως ήταν και ήρθε σπίτι και μου λέει «γιατί δεν απαντάς»; Ήταν 3 τη νύχτα και κοιμόμουν.

Η χειρότερή μου συνεργασία ήταν πριν από μερικά χρόνια στα MadWalk που περπατούσα για μια μεγάλη εταιρεία μαγιό-εσώρουχα και παρεξηγηθήκαμε με τον σχεδιαστή. Δεν έχω φύγει ποτέ από δουλειά, αλλά αισθάνθηκα ότι με προσβάλει πάρα πολύ. Άμα με προσβάλεις θα αντιδράσω.

Έχω ψάξει το κινητό συντρόφου μου. Βρήκα ερωτική πράξη. Με έπιασε μια ταχυπαλμία… Τον χώρισα αργότερα.

Θυμάμαι η Ραμόνα Βλαντή είχε πάθει μια εμμονή μαζί μου. Εγώ όταν την συναντάω έξω την χαιρετάω. Εκείνη δεν με χαιρετάει πολύ θερμά».