Αυτή είναι η εκπομπή που θα αναλάβει η Κάτια Ταραμπάνκο

Η ανακοίνωση του Open

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Αυτή είναι η εκπομπή που θα αναλάβει η Κάτια Ταραμπάνκο

Με τον ρόλο της παρουσιάστριας πρόκειται για πρώτη φορά να δούμε την Κάτια Ταραμπάνκο, σε μια νέα εκπομπή που ετοιμάζει το Open.

Τα νέα βήματα της Κάτιας στον τηλεοπτικό χώρο έχουν ακουστεί εδώ και μήνες, ωστόσο μέχρι στιγμής κανείς δεν γνώριζε τι πρόκειται να παρουσιάσει, ενώ το μόνο που είχε απλά επιβεβαιωθεί και από την ίδια είναι πως πράγματα θα παρουσίαζε μια εκπομπή.

Αυτήν την εκπομπή θα αναλάβει η Κάτια Ταραμπάνκο

Σύμφωνα ωστόσο με το ρεπορτάζ της εφημερίδας “Espresso”, η πρώην παίκτρια του GNTM και Survivor πρόκειται να αναλάβει την παρουσίαση του “Glam Wars”, του νέου reality μόδας που θα δούμε από την επόμενη τηλεοπτική σεζόν.

Η ανακοίνωση του Open μάλιστα ανέφερε χαρακτηριστικά πως κάθε εβδομάδα, τέσσερις ομάδες, αποτελούμενες η καθεμία από έναν hair stylist και έναν makeup artist, θα διαγωνίζονται μεταξύ τους για ένα σημαντικό έπαθλο.

Η παρουσιάστρια θα δίνει κάθε εβδομάδα ένα διαφορετικό concept, ίδιο σε όλες τις ομάδες, το οποίο θα πρέπει να καταφέρνουν.

Κάτια Ταραμπάνκο νέα εκπομπή

«Έχασα δουλειές γιατί είχα παντού λευκά στίγματα»

Καλεσμένη στην εκπομπή Happy Day βρέθηκε η Κάτια Ταραμπάνκο, με σκοπό να σχολιάσει όλες τις εξελίξεις σχετικά με το Survivor 4. Μεταξύ άλλων, το μοντέλο αναφέρθηκε στην δική της συμμετοχή στο παιχνίδι, κάνοντας αναφορά στο αυτοάνοσο πρόβλημα της.

«Έχει ξεπεραστεί το θέμα, έχω γυρίσει και στα φυσιολογικά κιλά μου, έχω γυρίσει στον φυσιολογικό ύπνο μου. Ήμουν κοντά (μέσα στο παιχνίδι) να μου βγει το αυτοάνοσο. Όταν είχα γυρίσει στην Ελλάδα, είχα δει δυο τρία σπυράκια, γιατί είναι θέμα ψυχολογικής πίεσης, αλλά και του να μην είμαι στον ήλιο πολύ. Το είχα πει σε πολύ συγκεκριμένα άτομα στην παραγωγή γιατί βγαίνει υπό πάρα πολλή πίεση», είπε αρχικά για την αποχώρηση της για λόγους υγείας.

«Δεν περίμενα να είναι τόσο έντονη η πίεση. Είναι ψωρίαση αυτό που έχω. Γίνομαι πουά σε όλο το σώμα, όχι μόνο σε αγκώνες. Το έβγαλα πρώτη φορά σε ηλικία 15 χρονών. Τότε που ξεκίνησα να δουλεύω με το μόντελινγκ, παράλληλα με το σχολείο, βγήκε από μόνο του. Βγήκα για έξι μήνες off από τη δουλειά. Είχα γυρίσει από την Ινδία τότε, γιατί είχα και αυξομείωση και στα κιλά μου. Έχασα δουλειές γιατί είχα παντού λευκά στίγματα», εξομολογήθηκε.