Ιωάννα Μαλέσκου: Δημοσίευσε αρετουσάριστο βίντεο με μικροσκοπικό μπικίνι - Θύελλα αντιδράσεων

Προκάλεσε χάος με τα "καυτά" στιγμιότυπα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ιωάννα Μαλέσκου: Δημοσίευσε αρετουσάριστο βίντεο με μικροσκοπικό μπικίνι - Θύελλα αντιδράσεων

Η Ιωάννα Μαλέσκου έχει αδιαμφισβήτητα ένα από τα πιο καλλίγραμμα κορμιά της ελληνικής showbiz. Έχει κοιλιακούς, γυμνασμένα πόδια και μετά λίγα λόγια το κορμί της θα το ζηλεύουν αρκετές γυναίκες. Για αυτό κιόλας το λόγο δεν διστάζει να δημοσιεύει αρετουσάριστες φωτογραφίες της με μαγιό

Χθες 21/7, η παρουσιάστρια που και τη νέα σεζόν θα βρίσκεται στον ΣΚΑΙ, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram δυο βίντεο από τις διακοπές της στην Λάρνακα της Κύπρου.

Στα εν λόγω βίντεο την βλέπουμε να κάνει ντουζ στην παραλία μετά από τη βουτιά της στη θάλασσα. Μάλιστα, η Ιωάννα Μαλέσκου, επέλεξε ένα μικροσκοπικό μπικίνι σε μαύρο χρώμα που αναδείκνυε το απίστευτα γυμνασμένο κορμί της.

Αυτά είναι τα βίντεο της Ιωάννας Μαλέσκου με μπικίνι

Ωστόσο, τα σχόλια μπορεί να ήταν όλα θετικά, ωστόσο ορισμένοι θέλησαν να την κράξουν. Συγκεκριμένα, έγραψαν πως είναι υπερβολικό όλο αυτό και πως το "χάνει", ενώ άλλος σχολίασε "όλα στον αέρα;".

Ιωάννα Μαλέσκου σχόλια στο Instagram για το μαγιό της

Με αυτό τον τρόπο διατηρεί το καλλίγραμμο σώμα της η Ιωάννα Μαλέσκου

Η Ιωάννα Μαλέσκου έχει ένα από τα καλύτερα κορμιά της ελληνικής τηλεόρασης και σίγουρα υπάρχει ένα μυστικό πίσω από αυτό! Πώς καταφέρνει να μένει σταθερή στα κιλά της και σε ποιες τροφές λέει "όχι" στην καθημερινότητά της; Θα τα μάθετε όλα στο Youweekly.gr.

Τη σιλουέτα της Ιωάννας Μαλέσκου πολλοί εζήλεψαν... τον κόπο που έκανε για να την αποκτήσει και να την διατηρήσει, κανείς! Πολύ πριν εμφανιστεί στην τηλεόραση και γίνει γνωστή, αγαπούσε την γυμναστική και την καλή διατροφή, ενώ είχε αποκαλύψει ότι ποτέ δεν επαναπαύεται στις δάφνες της, αλλά συνεχίζει να κοπιάζει για το αψεγάδιαστο κορμί της.

"Γυμνάζομαι 3-4 φορές την εβδομάδα γιατί θέλω να νιώθω καλά με τον εαυτό μου. Για μένα είναι τρόπος ζωής. Ωστόσο, αυστηρή διατροφή κάνω μόνο το καλοκαίρι, όπου τρώω περισσότερο πρωτεΐνες, λίγους υδατάνθρακες και πίνω πολύ νερό."