Δέσποινα Βανδή: Τα πρώτα γενέθλια χωρίς τον Ντέμη Νικολαϊδη

Οι αναρτήσεις στα social media

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Δέσποινα Βανδή: Τα πρώτα γενέθλια χωρίς τον Ντέμη Νικολαϊδη

Τα πρώτα γενέθλιά της μετά τον χωρισμό από τον Ντέμη Νικολαΐδη γιορτάζει σήμερα, 22 Ιουλίου, η Δέσποινα Βανδή, με την ίδια να μην βρίσκεται σε καλή ψυχολογική κατάσταση.

«Ύστερα από 18 χρόνια, πήραμε την απόφαση να προχωρήσουμε στη λύση του γάμου μας. Απόλυτη προτεραιότητά μας είναι η φροντίδα και η προστασία των παιδιών μας και παρακαλούμε για το σεβασμό της απόφασής μας και της προτεραιότητάς μας. Δ. Βανδή – Ν. Νικολαΐδης» είχε αναφέρει χαρακτηριστικά ο Γιώργος Αρσενάκος, ο μάνατζετ της Δέσποινας Βανδή αναφορικά με το διαζύγιο τους.

Μπορεί η ίδια να μην έχει ακόμα δημοσιεύει κάτι για την ξεχωριστή αυτή μέρα, ωστόσο πολλοί ήταν οι celebrities που έσπευσαν να της ευχηθούν για τα γενέθλια της.

Συγκεκριμένα, ο Νίκος Κοκλώνης, η Δανάη Μπάρκα και ο Αργύρης Αγγέλου, προχώρησαν σε μερικά Insta Stories στους προσωπικούς τους λογαριασμόυς στο Instagram, προκειμένου να ευχηθούν στην γνωστή τραγουδίστρια, δημοσιεύοντας κοινές τους φωτογραφίες.

Οι τρυφερές ευχές στην Δέσποινα Βανδή για τα γενέθλια της

Δέσποινα Βανδή γενέθλια ευχές Αργύρη Αγγέλου

Δέσποινα Βανδή γενέθλια ευχές Δανάης Μπάρκα

Πόσο χρονών έγινε η Δέσποινα Βανδή;

Η αγαπημένη τραγουδίστρια λοιπόν είναι κατά έναν χρόνο μεγαλύτερη, ωστόσο εσείς μπορείτε να μαντέψετε τα πόσα κλείνει σήμερα;

Εμείς κάναμε ένα poll στον προσωπικό λογαριασμό του Youweekly στο instagram το οποίο τρέχει ακόμα οπότε μπείτε να ψηφίσετε!

 Δέσποινα Βανδή τα πρώτα γενέθλια χωρίς τον Ντέμη Νικολαϊδη