Τέλος από τον ΑΝΤ1 η Πόπη Τσαπανίδου

Σε αυτό το κανάλι θα την δούμε από την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Τέλος από τον ΑΝΤ1 η Πόπη Τσαπανίδου

Αποχωρεί οριστικά όπως φαίνεται η Πόπη Τσαπανίδου από τον ΑΝΤ1, με την παρουσιάστρια να βρίσκεται σχεδόν σε συμφωνία με άλλο κανάλι.

Η ίδια βρίσκεται στα καλύτερα της αυτόν τον καιρό, μιας και υποδέχτηκε στον κόσμο το πρώτο της εγγονάκι. Μπορεί να βρίσκεται μάλιστα στην Ολλανδία, ωστόσο οι επαγγελματικές υποχρεώσεις δεν σταματούν ποτέ.

Συγκεκριμένα, όπως όλα δείχνουν, η Πόπη Τσαπανίδου θα πάρει μεταγραφή στο OPEN, με τις πληροφορίες να τη θέλουν να έχει ήδη δώσει τα χέρια με τον σταθμό ώστε την επόμενη τηλεοπτική σεζόν να αναλάβει την παρουσίαση του κεντρικού του δελτίου.

Τέλος από τον ΑΝΤ1 η Πόπη Τσαπανίδου

«Ένας κύκλος ζωής κλείνει σε λίγο...»

Με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Πόπη Τσαπανίδου, θέλησε να μιλήσει για τις στιγμές που ζει αυτές τις μέρες.

«Ένας κύκλος ζωής κλείνει σε λίγο. 54 χρόνια ήμουν κόρη και μαμά. Τώρα ετοιμάζομαι να γίνω γιαγιά. Αλλαγή ρόλου, ταυτότητας. Μεγάλη Ευλογία.

Πόσο τυχερή αισθάνομαι, που τα κατάφερα να φτάσω ως εδώ.

Και καθώς περιμένω την κόρη μου να φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί, το πρώτο μου εγγονάκι, η σκέψη μου είναι δίπλα σε εσάς, που ετοιμάζεστε να γίνεται γονείς, αλλά δεν έχετε δίπλα σας τη μαμά ή τον μπαμπά σας. Γιατί δεν ήταν τυχεροί, όπως εγώ, να ζήσουν να το δουν, να σας καμαρώσουν, να φουσκώσουν από χαρά.

Σας σκέφτομαι, σας νοιώθω, σας κρατώ το χέρι.

Να τους εχετε στην καρδιά σας, να τους θυμάστε και να είστε σίγουροι, πως σ αυτό το συναρπαστικό σας ταξίδι, θα ναι εκει δίπλα σας. Για πάντα. Πάντα», έγραψε χαρακτηριστικά η Πόπη Τσαπανίδου.

«Μερικά τραύματα αργούν να γιατρευτούν»

Η Πόπη Τσαπανίδου το πρωί της Παρασκευής προχώρησε σε μια αποκάλυψη αναφορικά με ένα άγνωστο πρόβλημα υγείας που την ταλαιπωρεί.

Η γνωστή και καταξιωμένη δημοσιογράφος του ΑΝΤ1 είναι αρκετά ενεργή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και πολύ συχνά δημοσιεύει φωτογραφίες και στιγμές της καθημερινότητας της.

Έτσι, η Πόπη Τσαπανίδου ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία μοιράζοντας με τους διαδικτυακούς της φίλους ένα πρόβλημα υγείας.

Ειδικότερα, η δημοσιογράφος έχει τενοντίτιδα στο χέρι και κάνει φυσικοθεραπείες. Κατά την διάρκεια λοιπόν μιας συνεδρίας φωτογραφήθηκε με σκοπό να στείλει το δικό της μήνυμα υποστήριξης.

Στην λεζάντα της φωτογραφίας έγραψε: «Μερικά τραύματα αργούν να γιατρευτούν! Μην τα παρατάς. Υπομονή, επιμονή και δουλειά. Θα περάσει κι αυτό. I promise! #physiotherapy #pain #τενοντίτιδα»

Πόπη Τσαπανίδου άγνωστο πρόβλημα υγείας