Βραδινή έξοδος για Μαριαλένα Ρουμελιώτη - Σάκη Κατσούλη

Αγκαλιασμένοι μπροστά στον φακό

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Βραδινή έξοδος για Μαριαλένα Ρουμελιώτη - Σάκη Κατσούλη

Ο Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη φαίνεται πως μετά το τέλος του Survivor έχουν έρθει ακόμη πιο κοντά καθώς είναι αχώριστοι. Το ζευγάρι που αγαπήθηκε όσο τίποτα άλλο από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ ,την περασμένη Παρασκευή έκανε άλλη μια κοινή βραδινή έξοδο.

Μπορεί να μην ήταν μόνοι τους αλλά με παρέα, τουλάχιστον όμως έδωσαν τον παρών τους στο νυχτερινό μαγαζί Bodega. Ο φακός του Youweekly.gr απαθανάτισε το πρώην ζευγάρι να διασκεδάζει μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Τα τρυφερά ενσταντανέ δεν έλειψαν μιας και οι φωτογραφίες το «μαρτυρούν» από μόνες τους αλλά από την άλλη οι ίδιοι συνεχίζουν να δηλώνουν πως το μέλλον θα δείξει αν θα είναι και πάλι μαζί ως ζευγάρι.

Δείτε παρακάτω την αποκλειστικής φωτογραφία του πρώην ζευγαριού

Βραδινή έξοδος για Μαριαλένα Ρουμελιώτη Σάκη Κατσούλη

Γιατί ο Σάκης δεν ακολουθεί την Μαριαλένα στο instagram

Τι κι αν είναι αχώριστοι μετά το τέλος του Survivor 4; Η Μαριαλένα και ο Σάκης κρατούν απόσταση από τα... social media αφού ο ένας δεν ακολουθεί τον άλλον στο Instagram.

Ο νικητής του Survivor το μεσημέρι του Σαββάτου παρευρέθηκε στον καναπέ του Σου-Κου Family και παρά τις προσπάθειες της Αντελίνας Βαρθακούρη δεν το έκανε πρώτος το like!

«Περιμένω να με ακολουθήσει εκείνη. Το πάμε εγωιστικά ποιος θα το κάνει πρώτος, είναι ένα παιχνίδι μεταξύ μας», είπε χαρακτηριστικά ο νικητής του reality επιβίωσης και η Μαριαλένα παρενέβη τηλεφωνικά.

«Το ότι δεν έχουμε γίνει ακόμα φίλοι στο Instagram είναι γιατί έχουμε τόσες πολλές υποχρεώσεις τον τελευταίο καιρό που απλά έχουμε ξεχαστεί» τόνισε, με τον Σάκη να την προτρέπει να το κάνει: «Άντε, αφού ξεχάστηκες και στο θυμίσαμε για μπες λίγο τώρα να το κάνεις».

«Εγώ θα πατήσω follow back» είπε η Μαριαλένα, «νιώθω πιεσμένος», απάντησε εκείνος. «Βλέπω το όνομά σου και πατάω back», είπε ο Σάκης με εκείνη να είναι ξεκάθαρη: «Δεν υπάρχει περίπτωση».

Τελικά η Αντελίνα δεν τα κατάφερε, αλλά την επόμενη Κυριακή θα κάνει την προσπάθειά της με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη, η οποία θα βρεθεί στο στούντιο.