Με εκπομπή στην τηλεόραση από τη νέα σεζόν ο Ετεοκλής Παύλου

Το αποκάλυψε η Ελένη Χατζίδου

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Με εκπομπή στην τηλεόραση από τη νέα σεζόν ο Ετεοκλής Παύλου

Μία αποκάλυψη θέλησε να κάνει μέσα από μία ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ελένη Χατζίδου, η οποία μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους, πως ο σύζυγός της, Ετεοκλής Παύλου θα βρίσκεται σε κάποια εκπομπή στην τηλεόραση από τη νέα σεζόν.

Η τραγουδίστρια αποφάσισε να κάνει ένα Q&A στο Instagram της και μεταξύ άλλων κλήθηκε να απαντήσει στο αν πρόκειται να τη δούμε ξανά σε κάποια εκπομπή στην τηλεόραση.

Θυμίζουμε πως η Ελένη Χατζίδου, μαζί με τον αγαπημένο της Ετεοκλή Παύλου, τον Γρηγόρη Γκουντάρα και τη Νάταλι Κάκκαβα, παρουσίασαν πέρυσι το Καλοκαίρι Not στο Open.

Η αποκάλυψη της Ελένης Χατζίδου για την εκπομπή του Ετεοκλή Παύλου

Όπως μάθαμε όμως από την Ελένη Χατζίδου, ο Ετεοκλής Παύλου πρόκειται να επιστρέψει στα τηλεοπτικά δρώμενα με μία νέα εκπομπή. Η τραγουδίστρια δεν αποκάλυψε βέβαια σε ποιο κανάλι θα τον βλέπουμε, ούτε εάν πρόκειται να είναι κεντρικός παρουσιαστής.

«Ο Ετεοκλής ήδη έχει συμφωνήσει για εκπομπή, οπότε θα τον βλέπουμε από το χειμώνα σε κάτι που του ταιριάζει πολύ», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της η Ελένη Χατζίδου.

Ετεοκλής Παύλου εκπομπή

Η εξομολόγηση του Ετεοκλή Παύλου για την Ελένη Χατζίδου

Ο Ετεοκλής Παύλου, ευχήθηκε πριν από λίγο καιρό στην αγαπημένη του για τα γενέθλιά της, με μία τρυφερή ανάρτηση στο Instagram.

«Σαν σήμερα γεννήθηκε η γυναίκα μου, μια γυναίκα η οποία με κάνει περήφανο κάθε μέρα.. μια γυναίκα τίμια με αρχές, αξίες, ήθος και πάνω από όλα με αγάπη και εκτίμηση για την ζωή.Ένας άνθρωπος που δεν αφήνει καμία ημέρα να περνάει χωρίς να δίνει τον καλύτερο του εαυτό. Μια αστείρευτη πηγή αγάπης, υπομονής, δύναμης αλλά και θέλησης για την κόρη μας ώστε να της προσφέρει όλα όσα έχει ανάγκη ένα παιδί.

Όταν με είδε αγχωμένο όσον αφορά τον τρόπο που θα μεγαλώνουμε την Μελίτα μας, Η Ελένη μου είπε ‘ μην ανησυχείς για τίποτα. Αγάπη χρειάζεται το παιδί μας, η αγάπη θα μας δείξει τον σωστό δρόμο για να είναι ευτυχισμένη η Μελίτα μας.

Χρόνια πολλά λοιπόν σε αυτόν τον υπέροχο άνθρωπο !Το δώρο μου για εσένα.. ‘Κάθε μέρα να γίνομαι καλύτερος και να μαθαίνω από τα λάθη μου για το καλό της οικογένειας μας’ ΣΕ ΑΓΑΠΩ ΠΟΛΥ».

Γενέθλια για την Ελένη Χατζίδου