Λία Μακροστέργιου: Τι κάνει και που είναι σήμερα η πρώην παίκτρια του Masterchef 5

Λίγο μετά το φινάλε του παιχνιδιού

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Λία Μακροστέργιου: Τι κάνει και που είναι σήμερα η πρώην παίκτρια του Masterchef 5

Λίγο καιρό μετά το τέλος του Masterchef 5 -που βγήκε νικήτρια η Μαργαρίτα Νικολαϊδη- η Λία Μακροστέργιου παραχώρησε μερικές δηλώσεις στο ALPHA Παντού.

Η νεαρή σεφ πριν ασχοληθεί με την μαγειρική, ασχολούνταν επαγγελματικά με το τραγούδι ενώ έχουν βγει και αρκετά βίντεο με την ίδια να ερμηνεύει γνωστές επιτυχίες σε μαγαζιά.

Η Λία πλέον μαγειρεύει στο μαγειρίο που έχει στον Βόλο, ωστόσο όποτε βρίσκει χρόνο το ρίχνει στο τραγούδι, όπως χαρακτηριστικά δήλωσε και η ίδια.

Οι δηλώσεις της Λίας Μακροστέργιου

«Τραγουδούσα επαγγελματικά περίπου 10 χρόνια, σταμάτησα να δουλεύω σταθερά από τότε που έγινα μανούλα, αλλά ακόμα, κάποιες φορές μέσα στον χρόνο προσπαθώ να κάνω live με φίλους, πιο πολύ για να διασκεδάζω εγώ».

"Εκνευρίστηκα, τα πέταξα! Πραγματικά δεν ξέρω τι σκεφτόμουν! Ήταν μια..."

Μετά την αποχώρηση από το MasterChef, η Λία, βρέθηκε το πρωί της Μεγάλης Τρίτης καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής Στην φωλιά των Κου Κου κι έδωσε απαντήσεις στα πιο περίπλοκα ερωτήματα για την συμμετοχή της στο παιχνίδι.

"Είμαι πολύ καλά τώρα που βγήκα, είδα το παιδάκι μου, εντάξει τέλος όλα καλά, εκεί ήταν όπως το άφησα. Να πω ότι ξεκίνησα έστηνα τα πιάτα. Είχα βάλει από τις 5 παρασκευές τις 3 και κάπου εκεί στην τρίτη κάτι λέρωσα, εκνευρίστηκα τα πέταξα, πραγματικά δεν ξέρω τι σκεφτόμουν.

Ήταν μια ημέρα περίεργη. Σε όλη την διάρκεια ήμουν ζαλισμένη, θολωμένη. Την οικειοθελή αποχώρηση ξεκίνησα να την σκέφτομαι από όταν μπήκα, σχεδόν. Ήμασταν πολύ δύσκολα. Κάθε φορά όμως έλεγα ένα μήνας είναι θα πάει χαμένος; Άντε λίγο...

Το μόνο βάρος μου ήταν αυτό με το παιδί. Δεν είχα φανταστεί ότι θα αντέξω τόσο καιρό.

Αν όντως τον ενοχλούσε τον Ιωάννα θα μπορούσε να έρθει να μου το πει εκεί στο σπίτι.", είπε μεταξύ άλλων.