Πωλίνα: «Έζησα τη χειρότερη εμπειρία που μπορεί να βιώσει γονιός»

Συγκλονιστική εξομολόγηση

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Πωλίνα: «Έζησα τη χειρότερη εμπειρία που μπορεί να βιώσει γονιός»

Μία ενδιαφέρουσα συνέντευξη παραχώρησε στο περιοδικό Λοιπόν η Πωλίνα, η οποία μίλησε για μία τραυματική εμπειρία που έζησε πριν από μερικά χρόνια με το παιδί της.

Η Πωλίνα, που πριν από λίγο καιρό είχε μιλήσει και για τον Γιώργο Μαρίνο, εξομολογήθηκε όσα πέρασε με το παιδί της καθώς και το πώς ήταν σαν μητέρα.

Οι δηλώσεις της Πωλίνας

Έχετε βιώσει την ανησυχία να μην ξέρετε πού είναι το παιδί σας για μέρες. Τι θυμάστε από εκείνες τις δύσκολες στιγμές;

Το 2016 έζησα τη χειρότερη εμπειρία που μπορεί να βιώσει γονιός. Όταν δηλαδή περιμένεις να κατεβεί, όπως πάντα, από το αεροπλάνο, το παιδί σου και ξαφνικά συνειδητοποιείς ότι δεν ήρθε. Ευτυχώς, κράτησε λίγο η αγωνία, λόγω της άμεσης επέμβασης της αστυνομίας της Σκωτίας και τέλος καλό, όλα καλά. Η ψυχή μου πήγε κι ήρθε στο άπειρο όταν δεν ήξερα πού είναι το παιδί μου.

Ποια είναι η σχέση σας με τον γιο σας; Τι τύπος μαμάς είστε;

Σαν μητέρα, νομίζω υπήρξα πιεστική. Ειδικά στα θέματα διαβάσματος. Όμως στήριξα όλες τις επιλογές του και παρόλο που πέρασε εδώ, όταν αποφάσισε να σπουδάσει Σκωτία, μέσα στην κρίση, έκανα ό,τι μπορούσα για να τον στηρίξω. Είμαι χαρούμενη, γιατί δεν μου μοιάζει καθόλου. Είναι συγκροτημένος, πεισματάρης και θέλει να πετυχαίνει τους στόχους του. Θέλω απλά, εκτός από πτυχία και επιτυχίες, να ‘ναι ευτυχισμένος. Αυτό μόνο...

Πωλίνα παιδί

Πράγματα που δεν γνωρίζατε για την Πωλίνα

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Νέα Σμύρνη. Έδωσε εξετάσεις και πέρασε στη Γαλλική Φιλολογία, χωρίς όμως να φοιτήσει ποτέ. Παρακολούθησε μαθήματα ζωγραφικής, έχει θεατρική παιδεία και μιλά αγγλικά και γαλλικά. Το 1974 ξεκίνησε ερασιτεχνικά το τραγούδι και πρωτοεμφανίστηκε στο On the Rocks. Υπήρξε μέλος των συγκροτημάτων Osiris και Sunset.

Έπειτα της έκανε πρόταση ο Γιάννης Πάριος για τα "Δειλινά". Η συνεργασία τους συνεχίστηκε και σε περιοδεία εκτός Ελλάδας. Στη συνέχεια εμφανίστηκε σε όλες τις μεγάλες νυχτερινές πίστες δίπλα στα μεγαλύτερα ονόματα του ελληνικού τραγουδιού.

Το 1981 ξεκίνησε η πεντάχρονη συνεργασία της με τον Γιώργο Μαρίνο στη Μέδουσα. Κέρδισε 2 βραβεία σε φεστιβάλ της Αυστρίας και του Τόκιο με τραγούδια του Κώστα Τουρνά και του Κώστα Χαριτοδιπλωμένου. Πήρε μέρος στο Διαγωνισμό της Γιουροβίζιον του 1979, κάνοντας φωνητικά στο τραγούδι "Σωκράτης", που ερμήνευσε η Ελπίδα.

Μετείχε και στο Φεστιβάλ Τραγουδιού Θεσσαλονίκης του 1977 ερμηνεύοντας το τραγούδι "Ζει". Άρχισε τη δισκογραφία με την «Μπιρίμπα» των Σταμάτη Kραουνάκη και Χάρη Χαλκίτη, το 1986. Έχει 11 προσωπικούς δίσκους στις εταιρείες SONY και EMI κι έχει συμμετάσχει σε δουλειές πολλών συναδέλφων της.