Δεν ξεκολλάει από την κόρη της η Μαρία Ηλιάκη - Η νέα τρυφερή ανάρτηση

Αχώριστες έκαναν τη βόλτα τους

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Δεν ξεκολλάει από την κόρη της η Μαρία Ηλιάκη - Η νέα τρυφερή ανάρτηση

Η καθημερινότητα της Μαρίας Ηλιάκη άλλαξε ριζικά από τη μέρα που ήρθε στη ζωή της η κόρη της και κάπως έτσι, έχει αλλάξει εντελώς το πρόγραμμα της αγαπημένης παρουσιάστριας, η οποία εδώ και χρόνια μένει στη Ζυρίχη με τον αγαπημένο της, Στέλιο Μανουσάκη.

Η Μαρία Ηλιάκη είναι κυριολεκτικά ξετρελαμένη με τη μικρή της και αυτό φαίνεται στις πολύ συχνές αναρτήσεις που κάνει μαζί της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Αυτή είναι η πρώτη καλησπέρα που σας λέω σαν μάνα πια. Μάνα! Απίστευτο μου φαίνεται. Θέλω να σας ευχαριστήσω για τα μηνύματά σας, έχει μπλοκάρει το κινητό από τις ευχές. Δεν έχω προλάβει να απαντήσω σε όλους, ούτε έχω προλάβει να τα διαβάσω όλα. Σας ευχαριστώ όμως πάρα πολύ γιατί είναι πολλές οι ευχές. Σήμερα είναι η πρώτη μέρα που έκανα μπάνιο.

Όσοι έχετε κάνει χειρουργείο ξέρετε τι σημαίνει να κάνεις μπάνιο μετά από το χειρουργείο. Άλλος άνθρωπος. Η κατάσταση είναι εκτάκτου ανάγκης. Πολλά τα συναισθήματα, ανάμεικτα. Τομές, θηλασμοί, δεν, απόγνωση αλλά και μεγάλη ευτυχία παράλληλα. Αν δείτε τι παιδί έχω κάνει. Δεν μπορείτε να καταλάβετε. Ε τρελή. Δεν το πίστευα ότι θα συμβεί σε εμένα αυτό», είπε η Μαρία Ηλιάκη, στις πρώτες δηλώσεις που έκανε για το μωρό.

Η νέα ανάρτηση της Μαρίας Ηλιάκη με τη μπέμπα της

Στην Ελλάδα για πρώτη φορά μαζί με την κόρη τους η Μαρία Ηλιάκη και ο Στέλιος Μανουσάκης

Λίγος καιρός έχει περάσει από τη μέρα που η Μαρία Ηλιάκη έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι και όπως όλα δείχνουν, εκείνη και ο αγαπημένος της, Στέλιος Μανουσάκης έρχονται στην Ελλάδα για να απολαύσουν το καλοκαίρι τους.

Το ζευγάρι μένει μόνιμα στη Ζυρίχη ωστόσο φέτος αποφάσισαν να περάσουν τους καλοκαιρινούς μήνες στα πατρικά τους, προκειμένου να γνωρίσουν και οι παππούδες την εγγονή τους.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Real, πρώτος τους σταθμός θα είναι η Αθήνα και συγκεκριμένα η Νέα Σμύρνη, όπου βρίσκεται και το πατρικό της παρουσιάστριας. Ο πατέρας και ο αδερφός της, ανυπομονούν να δουν το νέο μέλος της οικογένειας.

Μαρία Ηλιάκη Στέλιος Μανουσάκης

Δεύτερος σταθμός των διακοπών τους, θα είναι η Κρήτη, η γενέτειρα και των δύο. Κάθε χρόνο περνούν ξέγνοιαστες στιγμές στα Χανιά, εκεί όπου ζει και η οικογένεια του Στέλιου Μανουσάκη. Μάλιστα, οι συγγενείς του ετοιμάζουν ένα παραδοσιακό γλέντι, προκειμένου να υποδεχτούν το ζευγάρι μαζί με το νεογέννητο μωρό τους.

Η χαρά τους είναι απερίγραπτη με την μητέρα του Στέλιου, την κυρία Κατερίνα, να ανυπομονεί να κρατήσει στην αγκαλιά της το εγγόνι της που όπως έχει γίνει γνωστό θα πάρει και το όνομά της. Η Μαρία Ηλιάκη και ο Στέλιος Μανουσάκης, μετά το τέλος των διακοπών τους, θα ξεκινήσουν τις προετοιμασίες για την βάπτιση της μικρής τους.