Χωρίς καθόλου ρετούς η νέα φωτογραφία της Μιμής Ντενίση- Έχει ποδάρες

Γυναικάρα στα 68 της

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Χωρίς καθόλου ρετούς η νέα φωτογραφία της Μιμής Ντενίση- Έχει ποδάρες

Μία υπέροχη ανάρτηση αποφάσισε να κάνει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Μιμή Ντενίση, η οποία πήρε ένα μικρό ρεπό από τις υποχρεώσεις της στην ταινία «Σμύρνη μου αγαπημένη» και απόλαυσε τη μέρα της χωρίς χτενίσματα και μακιγιάζ.

Μετά τη φωτογραφία που ανέβασε με το μαγιό της, η Μιμή Ντενίση επέλεξε να ποζάρει στο φακό τελείως φυσική προκειμένου να απολαύσει όσο πιο πολύ μπορεί τη μέρα της.

Άλλωστε, η ηθοποιός, έχει ρίξει πολλή δουλειά τον τελευταίο καιρό στα γυρίσματα της ταινίας της και χρειάζεται σίγουρα ένα διάλειμμα.

Η ανάρτηση της Μιμής Ντενίση

«Μια μικρή ξεκούραση ανάμεσα στα γυρίσματα της Μυτιλήνης κ της Αθηνας!!?χωρις Χτενισματα μακιγιάζ κ ντυσίματα!! Αυτό που μου λειπει περισσοτερο. Η φύση κ η ανεμελιά!! Αλλά από αύριο επιστροφή στο γύρισμα!!! Με πάθος!!», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της η Μιμή Ντενίση.

Η ηλικία, η καταγωγή και όσα δεν ξέρουμε για την Μιμή Ντενίση

Αποφοίτησε από το Λύκειο του Αμερικανικού Κολεγίου της Αγίας Παρασκευής. Είναι Πτυχιούχος του Τμήματος Βυζαντινών και Νεοελληνικών Σπουδών της Φιλοσοφικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Είναι επίσης Πτυχιούχος του τμ. Υποκριτικής της Δραματικής Σχολής του Γιώργου Θεοδοσιάδη. Μεταφράζει από 4 γλώσσες: αγγλικά, γαλλικά, ιταλικά, γερμανικά. Έχει μεταφράσει και διασκευάζει πάνω από 80 θεατρικά έργα, νουβέλες και μυθιστορήματα.

Έχει γράψει 5 ιστορικά έργα τη «Θεοδώρα», «Εγώ η Λασκαρίνα», «Η Πηνελόπη Δέλτα συναντάει το Μάγκα» και «Σμύρνη μου αγαπημένη» που παίχτηκαν για πολλές sold out σεζόν.Το έργο «Κι από Σμύρνη…Σαλονίκη» είναι η συνέχεια του έργου της «Σμύρνη μου Αγαπημένη» και ανέβηκε στις 24 Οκτωβρίου 2019 από το Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού. Είναι τακτικό μέλος της ΕΕΘΣ.

Έχει διευθύνει τα αθηναϊκά θέατρα «Αθηνά», «Βρεττάνια», «Ακροπόλ», «Ιλίσια-Ντενίση» και «Ιλίσια-Βολανάκης».

Το 2004 ίδρυσε τη δικιά της Δραματική Σχολή, «Κεντρική Σκηνή», όπου έχει συνεργαστεί με μεγάλα ελληνικά και διεθνή ονόματα του χώρου της υποκριτικής: Ολυμπία Δουκάκη, Μάρτιν Σέρμαν, Σοτιγκί Κουγιατέ, Δημήτρη Καταλειφό, Πέτρο Φιλιππίδη, Γιώτα Φέστα, Έφη Μουρίκη, Μιχάλη Μητρούση, Περικλή Μουστάκη κ.ά.

Πρωτοεμφανίστηκε στο θέατρο με την Αλίκη Βουγιουκλάκη στο θεατρικό έργο «Τζούλια», στο ρόλο της Άλισον σε σκηνοθεσία Σταμάτη Φασουλή. Έχει συμπρωταγωνιστήσει στο θέατρο και την τηλεόραση με τους: Αλεξανδράκη, Παπαμιχαήλ, Φέρτη, Βουγιουκλάκη, Συνοδινού, Βέγγο, Βουτσά, Διαμαντόπουλο, Ξενίδη, Καφετζόπουλο, Βαλτινό, Διαμαντίδου, Κατρανίδη, Παπαδόπουλο, Ρουσσέα, Αντωνόπουλο,Βαλσάμη,Δανδουλάκη κ.α.

Έχει συνεργασθεί με τους μεγαλύτερους Έλληνες σκηνοθέτες όπως τον Μίνω Βολανάκη, τον Αντρέα Βουτσινά, τον Γιάννη Κακλέα, τον Κώστα Τσιάνο και άλλους, και με τους καλύτερους Έλληνες σκηνογράφους όπως οι Γιώργος Πάτσας, Διονύσης Φωτόπουλος, Μανόλης Παντελιδάκης, Δήμου, Ζιάκας, Πετρόπουλος, Χαρατσίδης και επίσης έχει συνεργασθεί με πολλούς σημαντικούς διεθνείς καλλιτέχνες, όπως οι: Ρότζερ Ουίλιαμς, Τζίλιαν Γκρέγκορυ, Πήτερ Μάμφορντ, Φωτεινή Δήμου, Σοτιγκί Κουγιατέ κ.α.

Στην τηλεόραση έκανε το ντεμπούτο της με την τηλεοπτική σειρά «Γιούγκερμαν» του Μ. Καραγάτση πλάι στον Αλέκο Αλεξανδράκη σε σκηνοθεσία Βασίλη Γεωργιάδη. Από τότε έχει συμπρωταγωνιστήσει σε αξιόλογες τηλεοπτικές σειρές όπως «Ο Συμβολαιογράφος», «Αστροφεγγιά», «Το ταξίδι»,«Ετυμηγορία», «Άθλιοι των Αθηνών», «Ο θάνατος του Τιμοθέου Κώνστα», «Οι φρουροί της Αχαΐας», «Το τέλος της μοναξιάς», «7 Θανάσιμες Πεθερές» κ.ά