«Ήμουν δίπλα στην Έρρικα Πρεζεράκου σε αυτή την οδυνηρή απώλεια»

«Ένιωσα την καρδιά μου να σπαράζει»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Ήμουν δίπλα στην Έρρικα Πρεζεράκου σε αυτή την οδυνηρή απώλεια»

Μία ενδιαφέρουσα συνέντευξη παραχώρησε, ο Άρης Μακρής, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη φιλία του με την Έρρικα Πρεζεράκου και τόνισε πως ήταν στο πλευρό της σε αυτό το Γολγοθά που έζησε με τον θάνατο της ανιψιάς της.

Ο Άρης Μακρής συνεργάστηκε με την Έρρικα Πρεζεράκου στον πρώτο κύκλο του J2US και οι δυο τους δημιούργησαν μία υπέροχη σχέση. Έτσι, δε θα μπορούσε να μην σταθεί στο πλευρό της σε αυτή την πολύ δύσκολη στιγμή.

Οι δηλώσεις του Άρη Μακρή για την Έρρικα Πρεζεράκου

Πέρυσι συνεργάστηκες με την Έρρικα Πρεζεράκου. Πριν από λίγες μέρες βίωσε μια ανείπωτη τραγωδία καθώς η 7χρονη ανιψιά της Αναστασία έφυγε από τη ζωή. Έτυχε να μιλήσετε αυτό το διάστημα;

Ναι. Πήγα στην Καλαμάτα, στην κηδεία της μικρής Αναστασίας. Η Έρρικα ήταν το μεγαλύτερο δώρο που πήρα από το Just the 2 of us. Αναπτύξαμε πολύ γρήγορα μια αδελφική φιλία. Μιλάμε και συναντιόμαστε πολύ συχνά. Είχα την ανάγκη να είμαι δίπλα της σε αυτή την οδυνηρή απώλεια.

Έρρικα Πρεζεράκου Άρης Μακρής

Ήταν σίγουρα μια πολύ δύσκολη στιγμή…

Απόλυτα. Ένιωσα την καρδιά μου να σπαράζει. Έφυγε ένα παιδάκι τόσο άδικα. Για τον οποιονδήποτε άνθρωπο, ακόμα και για κάποιον που δεν γνώριζε την ιστορία, θα ήταν σπαρακτική αυτή η στιγμή.

Είναι πολύ όμορφο ότι ήσουν δίπλα της.

Είχα τεράστια ανάγκη να της σταθώ. Ήθελα πολύ να είμαι δίπλα της. Η Έρρικα είναι μια πολύ ευαίσθητη ψυχή και ταυτόχρονα μια εντυπωσιακά δυνατή γυναίκα. Είναι ένας άνθρωπος που παλεύει να μη χάσει το χαμόγελό του ακόμα και στη μεγαλύτερη συμφορά. Και η δική μου στάση απέναντι στα πράγματα είναι παρόμοια. Νομίζω ότι για αυτό άνθησε η φιλία μας.

Ο Άρης Μακρής μίλησε στο 7 Μέρες TV

Σπαραγμός στην κηδεία της 7χρονης Αναστασίας, της ανιψιάς της Έρρικας Πρεζεράκου

Στο ναό της Υπαπαντής εψάλη το απόγευμα της Κυριακής 11/7 η νεκρώσιμος ακολουθία για τη μικρή Αναστασίας που έχασε τη μάχη με τη ζωή.

Το “παρών” στο τελευταίο αντίο έδωσε πλήθος κόσμου, ενώ αρκετοί ήταν αυτοί που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της οικογένειας και έφεραν ή έστειλαν ένα φυτό, για να δημιουργηθεί ο κήπος στη μνήμη της 7χρονης.

Η Έρρικα Πρεζεράκου σε ανάρτησή της είχε γράψει χαρακτηριστικά:

"Ο αποχαιρετισμός της νεράιδας μας, της Αναστασίας μας, θα γίνει στην Καλαμάτα την Κυριακή 11 Ιουλίου στις 17.00 στην εκκλησία της Υπαπαντής. Επειδή όλοι συνδεθήκαμε με βαθιά αγάπη για αυτό το αγγελούδι, νιώσαμε η οικογένεια αντί για στεφάνι να της φτιάξουμε έναν κήπο, όπου ο καθένας μας να της έχει προσφέρει ενα κομμάτι ζωντανό (ενα φυτό-λουλούδι -δεντράκι) που θα ριζώσει που θα φυτευτεί εκεί και θα μεγαλώσει σε αυτό το κήπο και που θα έχει εκεί πάντα την αγάπη μας για αυτό το πλασματάκι που έφυγε νωρις.

Από τις 4 και μέχρι τις 6 το απόγευμα έχει αποφασισθεί να μην ακούγεται πουθενά μουσική, σε κανένα από τα κέντρα διασκέδασης, σε εστιατόρια, ταβέρνες και καφετέριες της Καλαμάτας, "συμμετέχοντας στη μεγάλη θλίψη για τον χαμό της μικρής Αναστασίας"