Γιάννης Αντετοκούνμπο: Βίντεο μέσα από την βίλα του αξίας 1,8 εκ. δολαρίων

Δεν τα λες και λίγα 928 τετραγωνικά μέτρα

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Γιάννης Αντετοκούνμπο: Βίντεο μέσα από την βίλα του αξίας 1,8 εκ. δολαρίων

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ή κοινώς «Greek Freak» πέρασε από 40 κύματα καθώς τίποτα δεν του δόθηκε απλόχερα μιας και πάλεψε με νύχια και με δόντια για να κάνει αυτήν τη καριέρα.

Πλέον είναι ένα από τα πρόσωπα των ημερών αφού κατάφερε να παραμιλάει για εκείνον όλος ο πλανήτης μετά από την νίκη των Μπακς καθώς στο κρισιμότερο ματς, σημείωσε 50 πόντους (ρεκόρ καριέρας στα playoffs).Έγινε μάλιστα ο πρώτος παίκτης στην ιστορία που σημειώνει τουλάχιστον 40 πόντους, 10 ριμπάουντ και 5 μπλοκ σε αγώνα των τελικών.

Πλέον ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ζει σε μια φαντασμαγορική βίλα στο River Hills στο Milwuakee. Το σπίτι είναι 920 τετραγωνικά και περιλαμβάνει έξι υπνοδωμάτια και 8 μπάνια

Δείτε παρακάτω το σπίτι του Γιάννη Αντετοκούνμπο

Ο «Greek Freak» για άλλη μια φορά άφησε την δική του ιστορία καθώς μετά από 50 χρόνια προσπάθειας, οι Μπακς κατάφεραν να φτάσουν στην κορυφή με 50 πόντους διαφοράς.

Ο κορυφαίος NBA παίκτης μετά την λήξη του αγώνα δεν άντεξε καθώς έπεσε και λύγισε στην αγκαλιά της μητέρας αλλά και της συντρόφου του.

Εννοείται πως δεν θα ξέχναγε τον αδερφό του Θανάση καθώς του ζήτησε μέσω FaceTime να πάει στο Fiserv Forum προκειμένου να γιορτάσουν μαζί την μεγάλη νίκη της πολυαγαπημένης ομάδας τους.

Δείτε την τρυφερή στιγμή του Γιάννη Αντετοκούνμπο δίπλα στα αγαπημένα του πρόσωπα:

Στα Σεπόλια γιόρτασαν την νίκη του Γιάννη Αντετοκούνμπο

Ο «Greek freak» κατάφερε και κατέκτησε το πολυπόθητο βραβείο του MVP στον τελικό του NBA. Η συγκεκριμένη κατάκτηση θεωρείται ιστορική σχεδόν για όλους καθώς κάνει τον γύρο του κόσμου καθώς ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αποθεώνεται από όλους.

Η κάμερα του ΑΝΤ1 βρέθηκε στα Σεπόλια, στην γειτονιά όπου μεγάλωσε ο πρωταθλητής του NBA. Οι άνθρωποι που ήταν μαζί του από τα πρώτα του του βήματα δεν δίστασαν να πανηγυρίσουν την επιτυχία του κι ας είναι χιλιόμετρα μακριά.

Όπως ανέφεραν οι ίδιοι, άνοιξαν το μαγαζί τους από τις τέσσερις τα ξημερώματα για να το γιορτάσουν. Μάλιστα, η ιδιοκτήτρια του καταστήματος ανέφερε χαρακτηριστικά «Τον αγαπάμε πάρα πολύ».

Δείτε παρακάτω το βίντεο: