Η τυχαία συνάντηση Τατιάνας Στεφανίδου - Νίκου Ευαγγελάτου με μια... φώκια

Το απίθανο βίντεο που δημοσίευσε

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Η τυχαία συνάντηση Τατιάνας Στεφανίδου - Νίκου Ευαγγελάτου με μια... φώκια

Ο Νίκος Ευαγγελάτος με την Τατιάνα Στεφανίδου και την κόρη τους, συνεχίζουν να απολαμβάνουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές, κάνοντας tour με το σκάφος τους σε όλη τα νησιά του Αιγαίου. Οι αναρτήσεις μάλιστα της παρουσιάστριας είναι καθημερινές.

Έχοντας αφήσει λίγο στην άκρη τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, δεν χορταίνει να βουτάει στα καταγάλανα νερά με "καυτά" μαγιό" και να θαυμάζει τα γραφικά σοκάκια των νησιών που επισκέπτεται με την οικογένεια της.

Το βίντεο της Τατιάνας Στεφανίδου με την φώκια

Πρόσφατα η Τατιάνα Στεφανίδου στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δημοσίευσε ένα απίστευτο βίντεο πάνω από το σκάφος του με μια φώκια να τους κοιτάει και να κολυμπάει στη θάλασσα. Μάλιστα, το ζευγάρι σταμάτησε για να την θαυμάσει.

«Αυτή η γλύκα είναι η καλοκαιρινή μας παρέα!», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η παρουσιάστρια.

«Δυο μέρες πριν γεννήσω, τράκαρα και ήρθε το παιδί πρόωρα»

Με αφορμή την φονική καραμπόλα τριών αυτοκινήτων που σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας στη Λεωφόρο Σουνίου, στη Λομβάρδα, η Τατιάνα Στεφανίδου προχώρησε σε μερικές αποκαλύψεις, λίγο καιρό μετά τον εμβολιασμό της.

Εννέα πυροσβέστες με τρία οχήματα έφτασαν στο συγκεκριμένο σημείο και απεγκλώβισαν την 39χρονη γυναίκα, μητέρα ενός 9χρονου κοριτσιού, η οποία μεταφέρθηκε σε κωματώδη κατάσταση στο Ασκληπιείο Βούλας, όπου εξέπνευσε.

Δυο ακόμη τραυματίες νοσηλεύονται σε αρκετά κρίσιμη κατάσταση, ο ένας από τους δύο σύζυγος της 39χρονης. Το μεσημέρι της Τρίτης μίλησαν λοιπόν στο T-Live οι γονείς της 39χρονης, όπου πάνω στη συζήτηση η Τατιάνα Στεφανίδου αποκαλύψε πως στο παρελθόν, η ίδια είχε ένα τροχαίο στο συγκεκριμένο σημείο.

Όπως αποκάλυψε, το τρακάρισμα την οδήγησε στο να γεννήσει πρόωρα.

«Η αλήθεια είναι πως έχουν γίνει πάρα πολλά τροχαία σε αυτόν τον δρόμο. Να σας πω και τη δική μου εμπειρία. Και εγώ παραλίγο να χάσω τη ζωή μου. Ήμουν έγκυος.

Δυο μέρες πριν γεννήσω, τράκαρα μέσα στην τρύπα του Καραμανλή και ήρθε το παιδί πρόωρα στον κόσμο. Έχω και εγώ εμπειρία. Είναι ένας από τους πιο επικίνδυνους δρόμους».