Στιγμές ευτυχίας για την Δέσποινα Βανδή

Οι τρυφερές αναρτήσεις μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Στιγμές ευτυχίας για την Δέσποινα Βανδή

Τα γενέθλιά της είχε η Δέσποινα Βανδή εχθές. Η όμορφη τραγουδίστρια έκλεισε 52 χρόνων κι παρόλο που πλέον δεν είναι μαζί με τον Ντέμη Νικολαΐδη, αυτό δεν την σταματά από το να είναι χαρούμενη καθώς φαίνεται πως είναι ξανά ερωτευμένη.

Δίπλα της έτσι κι αλλιώς έχει τα δυο της παιδιά την Μελίνα και τον Γιώργο που τους έχει τεράστια αδυναμία. Έτσι, εφόσον είχε τα γενέθλιά της οι ίδιοι αποφάσισαν να της κάνουν μια έκπληξη.

Η Μελίνα αλλά ο Γιώργος δεν έφτιαξαν μια αλλά δυο διαφορετικές τούρτες για την μητέρα τους. Η Δέσποινα Βανδή ήταν σίγουρα ενθουσιασμένη καθώς ανέβασε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Insatgram τις φωτογραφίες από τις τούρτες.

Μάλιστα, η ίδια έγραψε χαρακτηριστικά «Φέτος την τούρτα μου την έφτιαξε ο γιος μου και είναι η καλύτερη του κόσμου γιατί έχει το πιο σημαντικό υλικό! Αγάπη».

Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες που δημοσίευσε η Δέσποινα Βανδή

Η τούρτα έκλπηξη του γιου στην Βανδή

Η τούρτα έκπληξη της κόρης στην Βανδή

Οι αναρτήσεις της Μελίνας Νικολαϊδη για τη Δέσποινα Βανδή

Μπορεί οι μέρες αυτές να είναι ιδιαίτερα δύσκολες για την Δέσποινα Βανδή αφού, ανακοίνωσε τον χωρισμό της με τον Ντέμη Νικολαϊδη, ωστόσο την ίδια στιγμή, η αγαπημένη τραγουδίστρια παίρνει δύναμη από τα παιδιά της.

Συγκεκριμένα, η κόρη της, Μελίνα, θέλησε να της ευχηθεί με τον πιο τρυφερό τρόπο, με δύο αναρτήσεις που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Δεν υπάρχει μεγαλύτερο δώρο από αυτή την ευχή του παιδιού μου σήμερα! Σε ευχαριστώ αγάπη μου», έγραψε η Δέσποινα Βανδή, αναδημοσιεύοντας τις φωτογραφίες που ανέβασε η κόρη της.

Δέσποινα Βανδή παιδιάΔέσποινα Βανδή Μελίνα Νικολαϊδη

Τα πρώτα γενέθλια χωρίς τον Ντέμη Νικολαϊδη

Τα πρώτα γενέθλιά της μετά τον χωρισμό από τον Ντέμη Νικολαΐδη γιορτάζει σήμερα, 22 Ιουλίου, η Δέσποινα Βανδή, με την ίδια να μην βρίσκεται σε καλή ψυχολογική κατάσταση.

«Ύστερα από 18 χρόνια, πήραμε την απόφαση να προχωρήσουμε στη λύση του γάμου μας. Απόλυτη προτεραιότητά μας είναι η φροντίδα και η προστασία των παιδιών μας και παρακαλούμε για το σεβασμό της απόφασής μας και της προτεραιότητάς μας. Δ. Βανδή – Ν. Νικολαΐδης» είχε αναφέρει χαρακτηριστικά ο Γιώργος Αρσενάκος, ο μάνατζετ της Δέσποινας Βανδή αναφορικά με το διαζύγιο τους.

Μπορεί η ίδια να μην έχει ακόμα δημοσιεύει κάτι για την ξεχωριστή αυτή μέρα, ωστόσο πολλοί ήταν οι celebrities που έσπευσαν να της ευχηθούν για τα γενέθλια της.

Συγκεκριμένα, ο Νίκος Κοκλώνης, η Δανάη Μπάρκα και ο Αργύρης Αγγέλου, προχώρησαν σε μερικά Insta Stories στους προσωπικούς τους λογαριασμόυς στο Instagram, προκειμένου να ευχηθούν στην γνωστή τραγουδίστρια, δημοσιεύοντας κοινές τους φωτογραφίες.

Δέσποινα Βανδή γενέθλια ευχές Αργύρη Αγγέλου