Έπος ο Γιάννης Αντετοκούνμπο - Τραγουδάει Χαρά Βέρρα

Δείτε τι απάντησε η τραγουδίστρια

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Έπος ο Γιάννης Αντετοκούνμπο - Τραγουδάει Χαρά Βέρρα

Το ερχόμενο Σάββατο αναμένεται να έρθει στην Ελλάδα, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, ο οποίος διανύει σίγουρα την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής του καθώς οι Μπακς αναδείχθηκαν νικητές στον τελικό του NBA, ενώ ο ίδιος κέρδισε τον τίτλο του MVP, αφού έβαλε 50 πόντους απέναντι στους Σανς.

Ο «Greek Freak» για να γιορτάσει ευχάριστα τις επιτυχίες του, διάλεξε να τραγουδήσει το «Θα κάνω ζημιές» της τραγουδίστριας Χαράς Βέρρα.

Η ίδια κοινοποίησε το βίντεο στο Twitter μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό και έγραψε χαρακτηριστικά: «Χίλια μπράβο.... και είναι τόσο λίγα για αυτόν τον αθλητή, άνθρωπο... Ενωμένες παλάμες. Δύο καρδιές πάντα να κάνεις ‘’ ζημιές ‘’ Πρόσωπο που κλείνει το μάτι Μπράβο Γιάννη Αντετοκούνμπο».

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση της Χαράς Βέρρα

Η ανάρτηση του Γιάννη Αντετοκούνμπο μετά την κατάκτηση του ΝΒΑ

Ξετρελαμένος είναι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο με την κατάκτηση του τίτλου του ΝΒΑ. Ο ενθουσιασμός του ήταν τόσο μεγάλος, που πήρε τα δύο τρόπαιά του και τα έβαλε στο κρεβάτι για να κοιμηθεί μαζί τους.

Σε έναν συγκλονιστικό 6ο τελικό ο οποίος κρίθηκε στις λεπτομέρειες, τα «ελάφια» επικράτησαν των Φοίνιξ Σανς me 105-98 μέσα στο κατάμεστο Fiserv Forum και σήκωσαν το πολυπόθητο τρόπαιο Λάρι Ο' Μπράιαν. Ο Greek Freak ήταν απλά ασταμάτητος. Είχε 50 πόντους με 15/22 δίποντα και 1/3 τρίποντα, έβαλε και τις βολές (17/19) ενώ συμπλήρωσε τη στατιστική του με 14 ριμπάουντ, 2 ασίστ και 5 τάπες.

Ο "Greek Freak" πάντως, δεν κατάφερε να ξεκολλήσει λεπτό από την επιτυχία του και φυσικά από τα δύο τρόπαια που τη συνόδευσαν.

Γιάννης Αντετοκούνμπο ΝΒΑ

Οι δηλώσεις του Γιάννη Αντετοκούνμπο

«Σκεφτόμουν όλο το ταξίδι, όλη την πορεία μου, τι έκανα για να φτάσω εδώ. Τι θυσίασαν οι γονείς μου για να είμαι εδώ. Αυτό το έβλεπα κάθε μέρα, κάθε μέρα της ζωής μου. Αυτό είναι για την μαμά μου, δούλεψε τρομερά σκληρά για να είμαι εγώ εδώ.

Δεν με πίεσε ποτέ. Αυτό είναι για τον μπαμπά μου, που μας βλέπει από ψηλά και για τη γυναίκα μου. Κάθε μέρα με κάνει καλύτερο άνθρωπο, προσέχει τον γιο μου. Αυτό είναι και για τα αδέλφια μου. Αυτό ήθελα τόσο πολύ, γι’ αυτό το πήρα. Υπήρχαν άνθρωποι που με βοήθησαν, κάθε μέρα. Ευχαριστώ την μαμά μου, τον μπαμπά μου, την Μαράια, τα αδέλφια μου και όσους με βοήθησαν», είπε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στη συνέντευξη τύπου που πραγματοποιήθηκε μετά τη νίκη των Μπακς.