Τζούλια Καραγιάννη: Αγνώριστη σήμερα η πρώην παίκτρια του Power of love μετά την πλαστική

Καλά, σοκ!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Τζούλια Καραγιάννη: Αγνώριστη σήμερα η πρώην παίκτρια του Power of love μετά την πλαστική

Την Τζούλια Καραγιάννη την γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο παιχνίδι αγάπης, Power of love, όπου τα είχε με τον κρητικό Μιχάλη Κάββαλο. Μπορεί μέσα στο ριάλιτι να έδειχναν ερωτευμένοι, ωστόσο, όταν γύρισαν στην πραγματικότητα ήρθε ο χωρισμός τους και οι αποκαλύψεις.

«Με τη Τζούλια μέσα στο παιχνίδι τουλάχιστον από την πλευρά μου -και λέω από την πλευρά μου- γιατί μπορώ να μιλήσω με απόλυτη σιγουριά για τον εαυτό μου, ήταν κάτι πολύ όμορφο, πολύ δυνατό, γεμάτο συναισθήματα. Θα ήθελα να το ζήσω όλο αυτό και έξω από το παιχνίδι γι’ αυτό και επέλεξα να παραμείνω στην Αθήνα για 2 εβδομάδες και να μην πάω να δω τους γονείς μου. Τελειώνοντας όμως το παιχνίδι αντίκρυσα μια τελείως διαφορετική συμπεριφορά που δεν νομίζω να μου άξιζε όλο αυτό.

Έχω μάθει να σέβομαι τους ανθρώπους αλλά και καταστάσεις , γι’ αυτό και έδωσα όσο χρόνο μου ζητήθηκε να δώσω για να νιώσει καλύτερα η σύντροφος μου. Είδα όμως αδιαφορία κάτι που με ενόχλησε παρά πολύ και με έβαλε σε σκέψεις. Νομίζω ότι αυτό το όμορφο ταξίδι έφτασε στο τέλος με πολλά αναπάντητα ερωτήματα που δεν είχα ποτέ την ευκαιρία να τα συζητήσω με τον άνθρωπο που ήμουν 4 μήνες στο παιχνίδι. Αν και θα περίμενα μια πιο ξεκάθαρη στάση γιατί έτσι είμαι και εγώ σαν άνθρωπος.

Μου αρέσουν τα ξεκάθαρα πράγματα. Δεν την βρήκα ποτέ. Εύχομαι να βρει τον δρόμο της και όλα όσα έχει ονειρευτεί», είχε πει ο Μιχάλης Κάββαλος μετά την είδηση του χωρισμού, με την Τζούλια να αναφέρει δημόσια πως τίποτα από αυτά δεν ισχύει.

Τι κάνει σήμερα η Τζούλια Καραγιάννη τρία χρόνια μετά το Power of love

Λίγους μήνες μετά το Power of love, η Τζούλια Καραγιάννη προχώρησε σε πλαστική στη μύτη της, αφού όπως έχει δηλώσει την είχε σπάσει στο παρελθόν και είχε θέμα και με το αναπνευστικό της και έπρεπε να φροντίσει το συγκεκριμένο σημείο. Μάλιστα, είχε δημοσιεύσει και φωτογραφίες με τις γάζες στο πρόσωπο.

Σήμερα λοιπόν, 3 χρόνια μετά η Τζούλια είναι απλά αγνώριστη! Η αλλαγή στη μύτη της, της άλλαξε και όλο της το πρόσωπο.