Τετάρτη, 20 Οκτωβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Παντρεύτηκε πρωταγωνιστής της σειράς Ο Γιατρός - Μαγικός ο γάμος του

Βίντεο από την παραμυθένια τελετή

Παντρεύτηκε πρωταγωνιστής της σειράς Ο Γιατρός - Μαγικός ο γάμος του
News 23.07.2021 12:13
Από Ελένη Ζουγανέλη

Λίγο πριν προβληθεί το σημερινό 23/7 επεισόδιο της σειράς Ο Γιατρός, έγινε γνωστό πως πρωταγωνιστής παντρεύτηκε την αγαπημένη του σε μια μαγευτική τελετή μέσα στη φύση. Μάλιστα, τα στιγμιότυπα από τον γάμο είναι αδιανόητα.

Αυτός είναι ο πρωταγωνιστής του Γιατρού που παντρεύτηκε

Ο λόγος για τον Τανέρ Ολμέζ, τον τηλεοπτικό Αλί Βεφά. Ο ηθοποιός ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου, με την αγαπημένη του Ετσέ Τσεσμίογλου. Άλλη γνωστή του σχέση ήταν με την Οϊκού Καραγιέλ, ηθοποιό κι εκείνη, με την οποία ήταν μαζί για τέσσερα χρόνια (2013-2017).

Το άγνωστο δράμα του τηλεοπτικού «Αλί» από τον Γιατρό

Ο τηλεοπτικός «Αλί» είναι ένας από τους πιο αγαπημένους χαρακτήρες της σειράς «Ο Γιατρός». Με τη φήμη του να έχει φτάσει στα ύψη, βγήκε στη δημοσιότητα, το άγνωστο δράμα που βίωσε στα παιδικά του χρόνια, καθώς και η σχέση του με την οικογένειά του.

«Με τον αδελφό μου δεν βλεπόμασταν για πολλά χρόνια. Έχουμε διαφορά οκτώ χρόνια. Όταν με είδε για πρώτη φορά, ήμουν τεσσάρων χρόνων» έχει αποκαλύψει ο ίδιος, σε μία συνέντευξη που είχε παραχωρήσει.

Ο Γιατρός νέα γυναίκα στη ζωή του Αλί

«Οι οικογένειες του πατέρα μου και της μητέρας μου ήταν λιγάκι μακριά η μία από την άλλη. Ο ένας μας έμενε με τη μία γιαγιά και ο άλλος με την άλλη και τους θείους. Δηλαδή ήμασταν σαν δύο ξεχωριστές οικογένειες και δεν μπορούσαμε να βλεπόμαστε. Και μάλιστα, ο αδελφός μου, με το παιδικό μυαλό του, θύμωνε μαζί μου. Την πρώτη στιγμή που με είδε είπε, “Σγουρομάλλη, είσαι κάτι πολύ γλυκό, από αυτή τη στιγμή κι έπειτα σε αγαπώ πολύ”. Μετά αποδεχτήκαμε αναγκαστικά αυτά που ζούσαμε και αγαπήσαμε πολύ ο ένας τον άλλο».

Μόλις έμαθε ο Τανέρ Ολμέζ τον ρόλο που θα έπαιζε στην αγαπημένη σειρά, επέλεξε να βρεθεί με ανθρώπους που έχουν αυτισμό, προκειμένου να καταλάβει ακριβώς τον τρόπο με τον οποίο συμπεριφέρονται. «Έπρεπε όλα να είναι ξεκάθαρα και χωρίς υπερβολές. Γι’ αυτό τον λόγο συναντήθηκα με άτομα με αυτισμό, μπήκα στα σπίτια τους και στα δωμάτιά τους. Όταν τα συναντούσα, στεκόμουν σιωπηλός χωρίς να μιλώ καθόλου, δεν είχα υπερβολική οπτική επαφή μαζί τους και δεν τα κοιτούσα επίμονα, για να τα παρατηρήσω. Με βασάνιζε η σκέψη ότι ίσως να τα ενοχλώ. Πολλές φορές ο λαιμός μου δενόταν κόμπος, πήγαινα σε μια γωνία για να βάλω τα κλάματα», σχολίασε ο ίδιος.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ο Γιατρός: Ψυχρός πόλεμος ανάμεσα σε Φερμάν - Μπελίζ μετά τον χωρισμό τους

Ο Γιατρός: Δύσκολες στιγμές για τον Αλί και την Ναζλί

Share