Απασφάλισε η Σμαράγδα Καρύδη - «Θα ένιωθα ασφάλεια να πάω σε ένα χώρο μόνο με εμβολιασμένους»

«Είμαι εναντίον του αντιεμβολιαστικού κινήματος!»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Απασφάλισε η Σμαράγδα Καρύδη - «Θα ένιωθα ασφάλεια να πάω σε ένα χώρο μόνο με εμβολιασμένους»

Το πρωί της Παρασκευής, η Σμαράγδα Καρύδη μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Καλοκαίρι Not και μέσα σε όλα αναφέρθηκε στο αντιεμβολιαστικό κίνημα.

Η γνωστή ηθοποιός που είχε δεχθεί επίθεση πριν λίγο καιρό αναφορικά με μερικές δηλώσεις της, ανέφερε πως είναι υπέρ του εμβολίου και κατά του κινήματος.

Οι δηλώσεις της Σμαράγδας Καρύδη για τον εμβολιασμό

«Θα ένιωθα ασφάλεια να πάω σε ένα χώρο μόνο με εμβολιασμένους. Εγώ είμαι εμβολιασμένη. Είμαι υπέρ των εμβολίων γενικά, όχι τώρα. Όλο αυτό το αντιεμβολιαστικό κίνημα που υπάρχει τα τελευταία χρόνια δεν το καταλαβαίνω. Δεν καταλαβαίνω γιατί έπρεπε να επιστρέψει η Ιλαρά, μια ασθένεια που την είχαμε καταπολεμήσει.

Η δική μου γενιά δεν το είχε αυτό. Από μικροί όλοι κάναμε τα εμβόλια τα παιδικά. Είμαι εναντίον του αντιεμβολιαστικού κινήματος.

Καταλαβαίνω τους ανθρώπους που έχουν φοβία, φοβούνται τις παρενέργειες. Κι εγώ φοβάμαι τις παρενέργειες, δεν το έχω εύκολο, αλλά είναι ο μόνος τρόπος να προφυλαχτούμε, να προφυλάξουμε τους γύρω μας και να ξαναγυρίσουμε στις ζωές μας» ανέφερε χαρακτηριστικά η γνωστή ηθοποιός.

Οι δηλώσεις της Σμαράγδας Καρύδη για τον κορωνοϊό

Η ηθοποιός, σε δηλώσεις της στον Βασίλη Μπουζιώτη και τη Real Life, παραδέχτηκε: «Είχα γίνει λίγο υστερική, δεν σου κρύβω- κι έτσι συνεχίζω. Δεν πάω πουθενά χωρίς μάσκα και αντισηπτικά, πλένομαι συνέχεια και παλιότερα, όταν τρώγαμε έξω, έλεγα ευγενικά στα γκαρσόνια να βάζουν σωστά τις μάσκες τους, να μην με πλησιάζουν παρουσιάζοντάς μου το όποιο πιάτο τρώω.

Ξέρω τι έχω παραγγείλει και δε θέλω σταγονίδια! Όχι άλλα σταγονίδια. Έχω αποτρελαθεί, αλλά νομίζω ότι πρέπει να είμαστε όλοι και να προσέχουμε όσο περισσότερο γίνεται και για εμάς και για τους δικούς μας ανθρώπους. Πώς την πάτησα εγώ; Στις πρόβες για το τηλεπαιχνίδι μάλλον, με τόσο κόσμο που έμπαινε στο στούντιο, αλλά ποτέ δε μπορείς να ξέρεις από πού και πώς κολλάς! Ευτυχώς τη σκαπούλαρα και προχωρώ μπροστά».