Κατερίνα Ζαρίφη: Η απάντηση για τον πρώην της που δεν περίμενε κανείς

Τα είπε όλα

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Κατερίνα Ζαρίφη: Η απάντηση για τον πρώην της που δεν περίμενε κανείς

Μετά από τις διακοπές της με τις Roomies στα Κύθηρα, η Κατερίνα Ζαρίφη αποφάσισε να παραμείνει ενεργή στο Instagram. Η ίδια αποφάσισε να κάνει ένα Q&A και να απαντήσει σε κάποιες ερωτήσεις στους διαδικτυακούς της φίλους για όσα ήθελαν να την ρωτήσουν.

Η παρουσιάστρια μπορεί να δέχτηκε χιλιάδες ερωτήσεις αλλά μια η οποία «κέντρισε» το ενδιαφέρον αρκετών είναι εάν της λείπει ο Γιάννης. Ο Γιάννης Στρουμπούλης είναι ο πρώην της με τον οποίο χώρισαν το 2020 μετά από 9 χρόνια σχέσης.

Αποφάσισε να απαντήσει με έναν δικό της τρόπο και αρκετοί ήταν αυτοί οι οποίοι δεν περίμεναν την συγκεκριμένη απάντηση.

Δείτε παρακάτω την απάντηση της Κατερίνας Ζαρίφη

Η Κατερίνα Ζαρίφη αποκάλυψε για την φημολογούμενη σχέση της

Η Κατερίνα Ζαρίφη μίλησε στην εφημερίδα On Time και ξεκαθάρισε μια και καλή τις φήμες που την θέλουν ζευγάρι με τον τραγουδιστή Αναστάσιο Ράμμο.

Στο Just The Two Of Us οι δυο τους είχαν αναπτύξει μια πολύ καλή χημεία με αποτέλεσμα να ακούγεται πως κάτι υπάρχει ανάμεσα τους. Οι φήμες "φούντωσαν" όταν έδωσαν φιλιά στο στόμα αφήνοντας τους πάντες άφωνους.

“Δεν τα έχουμε με τον Αναστάσιο Ράμμο. Λατρευόμαστε και τον αγαπώ πολύ. Για μένα ο Αναστάσης είναι ένας μεγάλος καλλιτέχνης και το καλύτερο παιδί που έχω γνωρίσει”, ανέφερε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

ράμμος ζαρίφη

Ποιος είναι ο Αναστάσιος Ράμμος

Ο Αναστάσιος Ράμμος στον τελικό του J2us φρόντισε να τους αφήσει όλους με το στόμα ανοιχτό όταν φίλησε live την Κατερίνα Ζαρίφη στο στόμα . Μετά από αυτό το περιστατικό, λοιπόν, οι φήμες για το ότι είναι σε σχέση αυτοί οι δυο φούντωσαν για τα καλά. Μέχρι τώρα ωστόσο κανείς από τους δυο δεν έχει διαψεύσει ή επιβεβαιώσει κάτι.

Ο Αναστάσιος Ράμμος είναι Έλληνας τραγουδιστής. Γεννήθηκε στις 1 Ιουλίου 1991, δηλαδή είναι 29 ετών, και διαμένει στην Ανάκασα των Αγίων Αναργύρων.

Είναι ένας πολύ τρελός και γενναιόδωρος νέος. Μια από τις επιτυχίες του είναι το παρακάτω τραγούδι: