Ανακοίνωσε πως παντρεύεται λίγο μετά την μεταγραφή του στο STAR

«Τα συναισθήματα είναι ανάμεικτα...»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ανακοίνωσε πως παντρεύεται λίγο μετά την μεταγραφή του στο STAR

Στο STAR πρόκειται από την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν να μετακομίσουν ο Γιώργος Καρτελιάς και η Ελίνα Παπίλα και συγκεκριμένα στην θέση της Κατερίνας Καραβάτου.

Οι ραδιοφωνικοί παραγωγοί του Sok FM της Χαλκίδας είναι ένα από τα πιο αγαπημένα δίδυμα και το πρωί της Παρασκευής πραγματοποιήσαν την τελευταία τους ραδιοφωνική εκπομπή.

Οι ίδιοι αποχαιρέτησαν τους ακροατές τους αρκετά συγκινημένοι, με τον Γιώργο Καρτέλια να αποκαλύπτει πως παντρεύεται.

Οι δηλώσεις Καρτέλια - Παπίλα

«Τα συναισθήματα είναι ανάμεικτα. Να ευχαριστήσουμε όλα τα παιδιά που βοήθησαν, εργάστηκαν, ξύπνησαν, κοιμήθηκαν για εμάς… Αν δεν υπήρχε ο Νίκος και ο Γιώργος Καρτελιάς εγώ θα ήμουν στο σπίτι μου και θα μεγάλωνα άλλα 3-4 παιδιά… Θα κλάψω και εγώ πάλι. Μου έχει φύγει όλη η μάσκαρα» είπε η Ελίνα Παπίλα, με τον συνάδελφο της να αναφέρει από την μεριά του:

«Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Νίκο που πίστεψε σε όλο αυτό. Είκοσι χρόνια δεν έχω συγκινηθεί ποτέ. Η αγάπη που υπάρχει εδώ μέσα σε αυτή την ομάδα δεν την αλλάζω με τίποτα. Είστε τα βραβεία μου και μαζί πορευόμαστε και μαζί θα πορευτούμε. Ακόμα και στην τηλεόραση που θα πάμε τώρα στο Star, εσείς είστε πίσω από εμάς και μας στηρίζετε και μας κάνετε καλυτέρους. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ».

Λίγο πριν η εκπομπή ρίξει αυλαία η Ελίνα ανακοίνωσε πως την Κυριακή ο Γιώργος παντρεύεται!

Παντρεύεται ο Γιώργος Καρτέλιας

Οι πρώτες αναρτήσεις μετά την αποκάλυψη της συνεργασίας τους με το STAR

Με μια επίσημη ανακοίνωση, το STAR γνωστοποιήσε πως ποιοι πρόκειται να είναι οι αντικαταστατές της Κατερίνας Καραβάτου την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν.

Ο λόγος για τον Γιώργο Καρτελιά και την Ελίνα Παπίλα, που αυτόν τον καιρό τους ακούμε καθημερινά στο Sok Fm.

Το αχτύπητο αυτό δίδυμο, λίγο μετά την ανακοίνωση του σταθμού, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς τους φίλους μερικές κοινές τους φωτογραφίες, με τους ίδιους να ανυπομονούν για το νέο τους αυτό βήμα.

Η Ελίνα έγραψε από την μεριά της: «Let the show begin...» ενώ ο Γιώργος Καρτελιάς:: «Ερχόμαστε!!! @starchanneltv”.