Ευχάριστα νέα για τον νικητή του House of Fame, Στέφανο Πιτσίνιαγκα

Τι συνέβη

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ευχάριστα νέα για τον νικητή του House of Fame, Στέφανο Πιτσίνιαγκα

Μπορεί αυτόν τον καιρό να βιώνει τον χωρισμό του με την Μαριάννα, ωστόσο ο Στέφανος Πιτσίνιαγκας, ο νικητής του «House of Fame» ανακοίνωσε μερικά ευχάριστα νέα.

Συγκεκριμένα, ο νεαρός τραγουδιστής κέρδισε το χρυσό συμβόλαιο με την Panik Records και έτσι ετοιμάζει το δισκογραφικό του ντεμπούτο, που θα κυκλοφορήσει σε λίγες ημέρες.

Ο Στέφανος λοιπόν πρόκειται να κυκλοφορήσει μία δυναμική μπαλάντα, με τίτλο «Ήταν Ένα Καλοκαίρι», όπου την μουσική έγραψε ο Μάριος Ψιμόπουλος και τους στίχους η Ελένη Γιαννατσούλια.

Πριν από λίγες μέρες πραγματοποιήθηκαν και τα γυρίσματα για το «Ήταν Ένα Καλοκαίρι» σε μια παραλία της Αθήνας, υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Βαγγέλη Τσαουσόπουλου.

Ευχάριστα νέα για τον νικητή του House of Fame, Στέφανο Πιτσίνιαγκα

Η αινιγματική ανάρτηση μετά τον χωρισμό του από την Μαριάννα

Η Μαριάννα Κάρα ήταν η πρώτη που ανακοίνωσε τον χωρισμό της με τον νικητή του «House of fame» στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ενάμιση μήνα μετά τη λήξη του παιχνιδιού.

Δείτε παρακάτω την ανάρτησή της:

«Δε νομίζω πως θα έφτανα σε αυτό το σημείο να γράψω αυτά τα λόγια και πραγματικά η καρδιά μου έχει γίνει χίλια κομμάτια. Σε καμία περίπτωση όμως δεν θα μπορούσα να ζω σε μια ψευδή πραγματικότητα, δεν θα μπορούσα να το κάνω αυτό στον εαυτό μου ούτε σε κάθε ένα υπέροχο προσωπάκι που με στήριξε και μου έδειξε τόση αγάπη από την αρχή και είναι ακόμα δίπλα μου κάθε μέρα.

Την επόμενη βδομάδα και εγώ και ο Στέφανος ξεκινάμε ένα μεγάλο βήμα κι ευκαιρία που μας δίνεται είναι ένα όνειρο που ούτε θα μπορούσαμε να φανταστούμε. Η αρχή μας όμως θα είναι χωριστά, ξεκινάμε τα βήματά μας χωρίς ο ένας να κρατά το χέρι του άλλου. Είναι κάτι που μου ραγίζει την καρδιά όσο δεν θα μπορούσα να περιγράψω. Όσα ένιωσα για αυτόν τον άνθρωπο δεν περιγράφονται και ως κοπέλα και συνεργάτης του προσπάθησα να δώσω το «όλο» μου σε εκείνον. Αυτή του όμως την απόφαση δεν μπορώ παρά να την σεβαστώ, πως αυτός είναι ο δρόμος που θέλει να βαδίσει για εκείνον.

Θα με αγαπάει και το ξέρω αλλά δεν μπορώ να υποσχεθώ το ίδιο για εμένα προς εκείνον γιατί ο πόνος είναι πολύς. Μέσα από την καρδιά μου του εύχομαι κάθε επιτυχία στην καριέρα του ελπίζοντας έστω και κάτι από αυτά που έκανα άξιζε στα μάτια του. Περιμένω πολύ αυτή την αρχή πάνω στη σκηνή για να μπορέσω να βγάλω όλη μου την ψυχή εκεί πάνω και αγάπη για το τραγούδι που μέσα στο παιχνίδι, η ελευθερία αυτή πνίγηκε. Περνώντας κάτι τέτοιο στην αρχή θα είναι δύσκολο, αλλά θέλω και οι δυο μας να λάμψουμε εκεί πάνω ακόμα και χώρια.

Σας αγαπώ όλους τόσο και θα ήθελα να το ξέρετε. Η αγάπη δεν είναι εύκολη, οι άνθρωποι επιλέγουν, αλλάζουν οι απομακρύνονται. Η καρδιά μου έχει ραγίσει τόσο μα τόσο που το μόνο που θα σας ζητούσα μέσα από την ψυχή μου είναι κατανόηση» έγραψε χαρακτηριστικά η ίδια.

Λίγη ώρα αργότερα ο Στέφανος Πιτσίνιαγκας δεν δίστασε να να πάρει θέση καθώς έμμεσα ο ίδιος απάντησε για τον χωρισμό του από την πρώην σύντροφό του.

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο ίδιος επικαλέστηκε ένα συγκεκριμένο ρητό του Νίκου Καζαντζάκη.

Η έμμεση απάντηση του Στέφανου Πιτσίνιαγκα