Ερωτευμένη με την ανιψιά της η Ντορέττα Παπαδημητρίου - Δεν την αποχωρίζεται λεπτό

Η τρυφερή φωτογραφία στα social media

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ερωτευμένη με την ανιψιά της η Ντορέττα Παπαδημητρίου - Δεν την αποχωρίζεται λεπτό

Λάμπει κυριολεκτικά από χαρά τον τελευταίο καιρό η Ντορέττα Παπαδημητρίου, μιας και έγινε θεία, με την αδερφή της να φέρει στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι.

Η γνωστή ηθοποιός και παρουσιάστρια φαίνεται πως είναι ξετρελαμένη με τον νέο της ρόλο και συνεχώς μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές με την μικρούλα.

Αυτή τη φορά, η ίδια δημοσίευσε μια νέα φωτογραφία με την ανιψιά της την οποία κρατά στην αγκαλιά της και φαίνεται πόσο ενθουσιασμένη είναι.

Η φωτογραφία της Ντορέττας Παπαδημητρίου με την ανιψιά της

Στην λεζάντα της εν λόγω ανάρτησης, η Ντορέττα έγραψε χαρακτηριστικά: “Αγάπη μου ,λουλούδι μου, αστέρι μου”!

Ερωτευμένη με την ανιψιά της η Ντορέττα Παπαδημητρίου

«Το παιδί το έκανε και το μεγαλώνει μόνη της»

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου βρέθηκε καλεσμένη στο Πρωινό και μέσα σε όλα αναφέρθηκε στην αδερφή της, η οποία γέννησε πρόσφατα.

Η ίδια διατηρεί άριστες σχέσεις με την αδερφή της, Ελίνα και πολλές φορές έχει αναφερθεί στο ανηψάκι της που πριν από λίγο καιρό ήρθε στον κόσμο.

Μάλιστα, η Ντορέττα δεν έκρυψε την συγκίνηση της κατά την διάρκεια της εκπομπής, όταν αποκάλυψε πως η αδερφή της μεγαλώνει μόνη της το παιδί της.

«Έχω τρελαθεί με την ανιψούλα μου. Είναι ένα καταπληκτικό μωράκι. Είμαι η πιο ευτυχισμένη θεία. Είμαι πολύ ευτυχισμένη για την αδερφή μου, γιατί το ήθελε πάρα πολύ. Το προσπαθούσε καιρό και τελικά ο κύριος Παράσχος έκανε το θαύμα του και πήγαν όλα πολύ καλά.Η αδερφή μου μένει μόνη της αλλά βλεπόμαστε συνέχεια με self test.

Το παιδί το μεγαλώνει μόνη της. Το παιδί το έκανε μόνη της. Είναι μια ιδιαίτερη απόφαση, αλλά είμαι πάρα πολύ περήφανη για την αδερφή μου. Είναι ένα εξαιρετικό πλάσμα. Επειδή ήμουν κοντά με την αδερφή μου όλη αυτή την τριετία που προσπαθούσε, είναι μια ψυχολογικά επώδυνη διαδικασία.

Όταν τελικά συνέβη, ένιωσα… συγκινούμαι τώρα… ήταν θεόσταλτο. Είναι μεγάλη η ευτυχία και η χαρά μας. Προσευχόμασταν πολύ καιρό».