Κόνι Μεταξά: Στους Ολυμπιακούς Αγώνες ο σύντροφος της, Μάριος Καπότσης

Το δημόσιο «Σ'αγαπώ»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κόνι Μεταξά: Στους Ολυμπιακούς Αγώνες ο σύντροφος της, Μάριος Καπότσης

Στο Τόκιο βρίσκεται αυτή τη στιγμή ο σύντροφος της Κόνι Μεταξά, Μάριος Καπότσης, προκειμένου να αγωνιστεί με την Εθνική Ελλάδος στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Η γνωστή τραγουδίστρια βρίσκεται αυτές τις μέρες στην Σαντορίνη για τις καλοκαιρινές της διακοπές, ωστόσο το μυαλό της βρίσκεται μόνο στον αγαπημένο της, ο οποίος ύστερα από 108 συμμετοχές και 67 γκολ κατάφερε και πήρε το εισιτήριο για τους αγώνες και μαζί με την Εθνική ομάδα υδατοσφαίρισης των Ανδρών θα αγωνιστεί για την Ελλάδα την Κυριακή 25 Ιουλίου εναντίον της Ουγγαρίας.

Η Κόνι, κατά την διάρκεια της σημερινής τελετής, προχώρησε σ'ένα instastory, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία του Μάριου γράφοντας χαρακτηριστικά: “Σ’ αγαπώ. Καλή επιτυχία Ελλάδα μας”!

Η ανάρτηση της Κόνι Μεταξά για τον σύντροφο της, Μάριο Καπότση

Κονί μεταξά στους Ολυμπιακούς Αγώνες ο σύντροφος της, Μάριος Καπότσης

«Όταν είδα τον Μάριο Καπότση έτσι ωραίο είπα "αυτός θα είναι τέρμα χαζός"»

Καλεσμένη στην εκπομπή After Dark βρέθηκε η Κόνι Μεταξά, η οποία μεταξύ άλλων θέλησε να αναφερθεί στη σχέση της με τον αγαπημένο της, Μάριο Καπότση αλλά και στο πώς γνωρίστηκαν μεταξύ τους.

Η ίδια εξήγησε πως στην αρχή δεν τον ήθελε και τόσο αλλά στη συνέχεια κατάφερε να την κερδίσει. Το ζευγάρι είναι πολύ αγαπημένο αλλά σπάνια βλέπουμε κοινά στιγμιότυπά τους στα social media, παρόλο που η Κόνι είναι πολύ ενεργή.

«Δεν μου άρεσε καθόλου. Μετά από 3 φορές με έπεισε. Ήμουν προκατειλημμένη, είχα μία άποψη για τους πολίστες ότι είναι πολύ ωραίοι αλλά χαζοί. Όταν τον είδα έτσι ωραίο, είπα αυτός θα είναι τέρμα χαζός», είπε χαρακτηριστικά.

Για μία προωθητική ανάρτηση το μεγαλύτερο ποσό που έχει πάρει στο Instagram είναι 1.500€. Το «ωραιότερο πλάσμα του κόσμου» είναι το τραγούδι του Λευτέρη Πανταζή που δεν της αρέσει καθόλου και αυτό γιατί «το έχω ακούσει τόσες πολλές φορές. Έρχονται στον δρόμο και μου λένε “το έχει γράψει για εσένα. Αυτό είναι ψέμα».