Πετρούνιας - Κορακάκη: Συγκινούν οι δηλώσεις τους μετά την τελετή έναρξης στους Ολυμπιακούς Αγώνες

«Ήταν ένα μοναδικό συναίσθημα»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Πετρούνιας - Κορακάκη: Συγκινούν οι δηλώσεις τους μετά την τελετή έναρξης στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Πιο περήφανοι και συγκινημένοι από ποτέ ήταν οι απανταχού Έλληνες, την ώρα που η αποστολή της χώρα μας έκανε την είσοδο της στο Ολυμπιακό Στάδιο του Τόκιο κατά την έναρξη της σημερινής τελετής.

Ο Λευτέρης Πετρούνιας και η Άννα Κορακάκη ήταν οι σημαιοφόροι, οι οποίοι μετά το τέλος της τελετής παραχώρησαν μερικές δηλώσεις στην ΕΡΤ.

Οι δηλώσεις Πετρούνια - Κορακάκη

Ο Ολυμπιονίκης στους κρίκους ανέφερε: «Δεν υπάρχει μεγαλύτερη τιμή για έναν αθλητή, αυτό που ονειρεύεται από μικρό παιδί, να βρεθεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες δηλαδή και να μπει πρώτος στο Στάδιο κρατώντας την ελληνική σημαία και επίσης μαζί με μία αθλήτρια, την τρομερή Άννα Κορακάκη σε κάτι καινούργιο για τον παγκόσμιο αθλητισμό με τεράστιο συμβολισμό. Αισθάνομαι υπερήφανος και ελπίζω να φανώ αντάξιος αυτής της σημαίας που με τόσο πάθος κράτησα, να φανώ αντάξιος με τα αποτελέσματα μου».

Η Άννα Κορακάκη από την μεριά της δήλωσε: «Ήταν ένα μοναδικό συναίσθημα και το μόνο δυσάρεστο ήταν ότι μπήκαμε σε ένα άδειο στάδιο χωρίς θεατές, ωστόσο κατανοούμε ότι αυτό ήταν για το καλό όλων. Χαρήκαμε πάρα πολύ που ήμασταν ασφαλείς και ελπίζω στην Ελλάδα όλοι να το απόλαυσαν όσο και εμείς και να ένιωσαν την ίδια υπερηφάνεια».

Η ανάρτηση του Λευτέρη Πετρούνια μετά την τελετή

Στην λεζάντα της φωτογραφίας έγραψε: «Μια στιγμή που θα την θυμάμαι για πάντα στη ζωή μου !! Καλή επιτυχία Ελλάδα ! Συντονιστείτε στην ΕΡΤ στις 10:00 ώρα Ελλάδας περίπου για τον Προκριματικό των Κρίκων!! Πάμε δυνατά ! Hellas #greatinjapan #petrounias»