Θα πάθετε πλάκα με το σπίτι του Κώστα Τσουρού στη Σκιάθο - Με πισίνα και θέα θάλασσα

Καλά, σοκ!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Θα πάθετε πλάκα με το σπίτι του Κώστα Τσουρού στη Σκιάθο - Με πισίνα και θέα θάλασσα

Λίγο καιρό μετά το τέλος των επαγγελματικών του υποχρεώσεων στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, ο Κώστας Τσουρός απολαμβάνει τις διακοπές του μαζί με τους φίλους του στη Σκιάθο και μάλιστα, είχαμε την ευκαιρία να δούμε το υπέροχο σπίτι του!

Ο Κώστας Τσουρός ετοιμάζει το επόμενο επαγγελματικό του βήμα, ωστόσο την ίδια στιγμή προσπαθεί να απολαύσει και με το παραπάνω το καλοκαίρι του.

Το σπίτι του Κώστα Τσουρού στη Σκιάθο

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Νάνσυ Παραδεισανού, ανέβασε μερικά στιγμιότυπα από το υπερπολυτελές σπίτι του παρουσιαστή στη Σκιάθο και η αλήθεια είναι πως πάθαμε σοκ! Οι δύο φίλοι απολαμβάνουν μαζί τις διακοπές τους στο υπέροχο νησί!

Κάτι η θέα στη θάλασσα, κάτι η πισίνα, το κάνουν το τέλειο εξοχικό για να περάσει κανείς όλο του το καλοκαίρι.

Κώστας Τσουρός σπίτι Σκιάθος

Η πρώτη ανάρτηση του Κώστα Τσουρού μετά την αποχώρησή του από την εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού

Τίτλοι τέλους για το καλοκαίρι έπεσαν το απόγευμα της Κυριακής στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, Καλύτερα Δε γίνεται, με τον Κώστα Τσουρό να ανακοινώνει την αποχώρηση του.

Η παρουσιάστρια ήταν συγκινημένα μιας και από το πλευρό της δεν φεύγει μόνο ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος αλλά και ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος, ο οποίος πρόκειται να είναι στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, ενώ ο πρώτος φημολογείται πως θα τον δούμε στην νέα εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη.

Λίγες ώρες μετά την αποχώρησή του την εκπομπή λοιπόν, ο Κώστας Τσουρός προχώρησε σε μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Ο ίδιος ευχαρίστησε τους συνεργάτες του και πάνω από όλα φυσικά την Ναταλία Γερμανου.

«Όπως είπες και χτες στο φινάλε της εκπομπής μας @natalia_germanou αυτή η παρέα δεν θα σπάσει ποτέ! Τα δάκρυα στα μάτια μου τα είπαν όλα... τα υπόλοιπα τα ξέρετε όλοι σας και ο καθένας ξεχωριστά! @evelina_nikoliza @natalia_argyraki @panagiotis_ruff @theodorekoutsogiannopoulos @billdrimousis και φυσικά όλοι οι συνεργάτες μας ανεξαιρέτως! 3 χρόνια @kalyteradeginetai για μένα! Εύχομαι σε εσάς, η επόμενη χρονιά να είναι το ίδιο μαγική όπως η φετινή! Πάντα με αλήθεια... όποια κι αν είναι αυτή! Σας αγαπώ πολύ όλους», έγραψε στη λεζάντα.

Μάλιστα, η Ναταλία Γερμανού του σχολίασε:«Αγάπη για όσα περάσαμε μαζί και χαρά για τα καλύτερα που έρχονται .Ψαράκι μου ευαίσθητο.. για σένα έχει μόνο προς τα πάνω πια ! Σ αγαπάω».

Κώστας Τσουρός η πρώτη του ανάρτηση μετά την αποχώρηση του από την εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού