Τέλος για φέτος η Σία Κοσιώνη από τον ΣΚΑΪ - Έτσι αποχαιρέτησε το κοινό

Η ανάρτηση μέσα από τα γραφεία του καναλιού

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Τέλος για φέτος η Σία Κοσιώνη από τον ΣΚΑΪ - Έτσι αποχαιρέτησε το κοινό

Η Σία Κοσιώνη ολοκλήρωσε τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ για φέτος και έτσι, θέλησε να αποχαιρετήσει το κοινό της με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η δημοσιογράφος, βρίσκεται εδώ και χρόνια στο τιμόνι του δελτίου του σταθμού του Φαλήρου και όπως όλα δείχνουν θα μείνει σταθερή στο πόστο της και την επόμενη σεζόν.

Προς το παρόν ωστόσο θα απολαύσει τις διακοπές της μαζί με την οικογένειά της, αφού τόσο εκείνη όσο και ο σύζυγός της, Κώστας Μπακογιάννης, έχουν ολοκληρώσει τον εμβολιασμό τους.

Η ανάρτηση της Σίας Κοσιώνη για τον ΣΚΑΪ

«Λοιπόν, φεύγω εγώ τώρα! Ήσυχα, ε; Καλό, δροσερό και χαρούμενο καλοκαίρι σε όλους! Και να προσέχετε», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της φωτογραφίας που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Πριν μπω στο δελτίο παίρνω τηλέφωνο τον γιο μου»

Η Σία Κοσιώνη βρέθηκε στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ, ΣΚ Παρέα και μεταξύ άλλων μίλησε για την υπέροχο γιο που έχει κάνει με τον Κώστα Μπακογιάννη αλλά και για τη δική της μητέρα.

«Η δική μου η μαμά εξακολουθεί να μου φέρεται ως μαμά, ακόμα και τώρα που έγινα κι εγώ μαμά. Με συμβουλεύει διαρκώς αν έφαγα, αν σηκώθηκα νωρίς… Όλα αυτά… Αν έκανα στο παιδί το ένα, το άλλο. Και της λέω “ρε μαμά, μαμά είμαι! Μην μου λες τα ίδια πράγματα”. Πολλές φορές που έχω κάτι, πέφτει μέσα.

Είναι η πιο δύσκολη και πιο σοβαρή δουλειά που έχω κάνει στη ζωή μου, να πλάθεις έναν άνθρωπο… Έναν άνθρωπο, που αύριο μεθαύριο θα έχει έναν ρόλο και η προσωπικότητά του στην κοινωνία θα έχει βάρος, αυτό για εμένα αποτελεί μεγάλη ευθύνη. Ειδικά σε μία εποχή που βλέπουμε πολλά πράγματα να συμβαίνουν, νιώθω πολύ μεγάλη ευθύνη ως μάνα και πολύ μεγάλη ευθύνη ως μάνα αγοριού.

Έχω μια ιδιαιτερότητα, γιατί δουλεύω απόγευμα/βράδυ. Δεν απολαμβάνω τη στιγμή της καθημερινότητας να βάζω το παιδί για ύπνο, που είναι μια πολύ τρυφερή και γλυκιά στιγμή, αυτό το βασίλεμα. Νιώθω τύψεις όπως νιώθω για χιλιάδες πράγματα. Επομένως, λίγο πριν μπω στο δελτίο, ή στο γραφείο, ή στο μακιγιάζ, ή στις σκάλες, ή στο στούντιο, θέλω να του πω καληνύχτα. Το πιο απλό…», είπε χαρακτηριστικά η αγαπημένη δημοσιογράφος.