Τζούλια Νόβα: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την πρόταση γάμου που της έκανε ο αγαπημένος της

«Πριν βγάλει το μονόπετρο, με ρώτησε...»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Τζούλια Νόβα: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την πρόταση γάμου που της έκανε ο αγαπημένος της

Τρισευτυχισμένη δηλώνει η Τζούλια Νόβα με την πρόταση γάμου που της έκανε ο αγαπημένος της σύντροφος, Μιχάλης Βιτζηλαίος. Το ζευγάρι ετοιμάζεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας και η ξανθιά καλλονή αποκάλυψε όλες τις λεπτομέρειες για την πρόταση.

Συγκεκριμένα, η Τζούλια Νόβα μίλησε στη Secret και τη Σάσα Σταμάτη και ξεκαθάρισε πως εδώ και καιρό περίμενε την πρόταση από τον καλό της. Όταν αυτή ήρθε, έγινε πολύ ρομαντικά ενώ ο γάμος που προγραμματίζουν, θα γίνει σε κλειστό κύκλο.

Οι δηλώσεις της Τζούλιας Νόβα για τον γάμο της

«Παντρεύομαι και είμαι πολύ ευτυχισμένη. Ο γάμος δεν θα αργήσει, αλλά θέλουμε πρώτα να δούμε πώς θα είναι τα πράγματα με την πανδημία. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα γίνει σε πολύ κλειστό οικογενειακό και φιλικό κύκλο. Θέλουμε να το απολαύσουμε και να το ζήσουμε στο έπακρο.

Ο Μιχάλης είναι ο άνδρας της ζωής μου. Η πρόταση γάμου έγινε πριν από λίγο καιρό. Κάτι είχα υποψιαστεί, γιατί είχε προδοθεί από κάποιες ερωτήσεις που μου είχε κάνει. Πίστευα ότι η πρόταση θα γινόταν νωρίτερα, αλλά είχε πάρει χαμπάρι πως καταλάβαινα τι πάει να κάνει, με αποτέλεσμα να αλλάζει το σκηνικό συνέχεια.

Τζούλια Νόβα γάμος

Πήγαμε στο μέρος όπου είχαμε πάει πρώτη φορά. Πριν βγάλει το μονόπετρο, με ρώτησε: “Θα με παντρευτείς;” και εγώ χαμογέλασα, γιατί θεώρησα ότι δεν το εννοούσε. Στη συνέχεια, έβγαλε το μονόπετρο και μου είπε για δεύτερη φορά: “Θα με παντρευτείς;”. Στην αρχή, του πήρα το δαχτυλίδι για να τον πειράξω, του χαμογέλασα, έβαλα τα κλάματα και τον φίλησα. Και έτσι επισφραγίστηκε το… Yes, I do», είπε χαρακτηριστικά.

Η πρώτη φωτογραφία της Τζούλιας Νόβα με τον αγαπημένο της

Η Τζούλια Νόβα όπως φαίνεται και απέδειξε επίσης, έχει ξεπεράσει για τα καλά τον πρώην σύντροφό της, Γιάννη Μάρκου και έχει προχωρήσει στη ζωή της, αφού ήδη αρραβωνιάστηκε τον αγαπημένο της Μιχάλη Βιτζηλαίο και δημοσίευσε επίσης την πρώτη τους κοινή φωτογραφία στα social media.

Το ξανθό μοντέλο έκανε το επόμενο βήμα με τον σύντροφό της και δεν θα μπορούσε να είναι πιο ευτυχισμένη, αφού βρήκε τον άνθρωπο της. Όταν μάλιστα της έκανε την πρόταση γάμου σύμφωνα με τα parapolitika, είπε αμέσως το πολυπόθητο "ναι".

Πρόσφατα λοιπόν, η Τζούλια Νόβα, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram την πρώτη τους κοινή φωτογραφία μετά τον αρραβώνα τους, με την καλλονή να ποζάρει στην αγκαλιά του και να λάμπει.

Τζούλια Νόβα πρώτη φωτογραφία με το σύντροφό της μετά τον αρραβώνα τους