Τρομάξαμε να τον αναγνωρίσουμε - Έτσι είναι σήμερα ο Γιώργος Σεϊταρίδης από το Singles

Άλλος άνθρωπος!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Τρομάξαμε να τον αναγνωρίσουμε - Έτσι είναι σήμερα ο Γιώργος Σεϊταρίδης από το Singles

Τον Γιώργο Σεϊταρίδη τον γνωρίσαμε μέσα από τον ρόλο του «Περιστερόπουλου» στο Singles καθώς και μέσα από τη συμμετοχή του στην ταινία «Σειρήνες στο Αιγαίο». Ο αγαπημένος ηθοποιός, έχει χαθεί από τα τηλεοπτικά δρώμενα τα τελευταία χρόνια και σήμερα, η εικόνα του είναι πολύ διαφορετική.

Ο Γιώργος Σεϊταρίδης έχει αφήσει την Αθήνα και έχει εγκατασταθεί μόνιμα στον Κισσό Πηλίου μαζί με τη σύζυγό του και επίσης ηθοποιό, Όλγα Θανασιά. Πρόκειται για τον δεύτερο γάμο του ηθοποιού, αφού το 2005 είχε παντρευτεί την Τουρκάλα Τουχτσέ Καζάζ, με την οποία γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της ταινίας Λούφα και παραλλαγή: Σειρήνες στο Αιγαίο.

Ένας ακόμα ηθοποιός των Singles που έχει χαθεί είναι και ο Σωκράτης Πατσίκας! Δείτε πώς είναι σήμερα.

Αυτή είναι η νέα εικόνα του Γιώργου Σεϊταρίδη από το Singles

Γιώργος Σεϊταρίδης πώς είναι σήμερα

Πράγματα που δεν γνωρίζατε για τον Γιώργο Σεϊταρίδη

Γεννήθηκε το 1975 στον Πειραιά όπου και μεγάλωσε. Τελειώνοντας το σχολείο εγκαταστάθηκε στο Λονδίνο όπου ξεκίνησε τις σπουδές του ως μηχανολόγος-ναυπηγός. Λίγα χρόνια μετά αποφάσισε να εγκαταλείψει τις σπουδές του και να ασχοληθεί με την υποκριτική επιστρέφοντας στην Ελλάδα. Εκεί σπούδασε στην Ανωτέρα Δραματική Σχολή Ίασμος του Βασίλη Διαμαντόπουλου.

Έκανε την πρώτη του εμφάνιση στην τηλεόραση στη σατιρική σειρά Δέκα Μικροί Μήτσοι του Λάκη Λαζόπουλου το 2002. Ακολούθησαν διάφορες συμμετοχές στο θέατρο ενώ το 2005 έκανε το κινηματογραφικό του ντεμπούτο, με πρωταγωνιστικό ρόλο, στην κωμωδία του Νίκου Περάκη Λούφα και παραλλαγή: Σειρήνες στο Αιγαίο στο ρόλο του Χάμπου Παρλαβάτζα.

Έγινε ιδιαίτερα γνωστός στο ευρύ κοινό τη σεζόν 2006-2007 με το ρόλο του Νώντα Περιστερόπουλου στο δεύτερο κύκλο της κωμικής σειράς Singles στο Mega Channel. Εκεί συμπρωταγωνίστησε μαζί με τη Μαρία Σολωμού, τη Σάννυ Χατζηαργύρη, τον Άρη Σερβετάλη και τον Σωκράτη Πατσίκα έχοντας παρουσία μόνο σε αυτόν τον κύκλο της σειράς. Τη περίοδο 2007-2008 πρωταγωνίστησε μαζί με τη Λίνα Σακκά στη ρομαντική κομεντί Γοργόνες στο Mega Channel υποδυόμενος ένα ψαρά τον Κωνσταντή που ερωτεύεται μία γοργόνα.

Παράλληλα έκανε guest εμφανίσεις στις σειρές Μπαμπά μην τρέχεις. Ακολούθησε η κωμική σειρά 7 Ζωές στον ANT1. Το 2011 συνεργάστηκε και πάλι με τον Νίκο Περάκη στην κωμωδία Λούφα και παραλλαγή: Σειρήνες στη στεριά.