Δύσκολες ώρες για τον ηθοποιό Δάνη Κατρανίδη

Αγωνία για την κατάσταση της υγείας του

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Δύσκολες ώρες για τον ηθοποιό Δάνη Κατρανίδη

Πολύ δύσκολες ώρες περνάει ο ηθοποιός Δάνης Κατρανίδης, ο οποίος σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso, αντιμετωπίζει σοβαρό θέμα με την υγεία του.

Ο ηθοποιός προσπαθεί να μείνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας τις τελευταίες εβδομάδες, ενώ στο πλευρό του έχει τους δικού του ανθρώπους, οι οποίοι του παρέχουν όλη την ψυχολογική στήριξη που χρειάζεται, ενώ για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε μίλησε και ο Κρατερός Κατσούλης.

Τι συμβαίνει με τον Δάνη Κατρανίδη

Όπως διαβάζουμε στην εφημερίδα, ήταν λίγο μετά το Πάσχα, όταν ο Δάνης Κατρανίδης βρέθηκε για εξετάσεις ρουτίνας σε γνωστό ιατρικό κέντρο. Εκεί οι εξετάσεις έδειξαν πως πρέπει να γίνει ενδελεχής έλεγχος και να υποβληθεί σε περαιτέρω ιατρικές εξετάσεις. Όπως και έγινε.

Ο 71χρονος ηθοποιός βρέθηκε αρκετές φορές στο νοσοκομείο, κάτω από άκρα μυστικότητα, με σκοπό να υποβληθεί στην απαραίτητη θεραπεία που του πρότειναν οι θεράποντες ιατροί του.

Δάνης Κατρανίδης υγεία

Πράγματα που δεν γνωρίζατε για τον Δάνη Κατρανίδη

Ο Δάνης Κατρανίδης γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Αιγάλεω. Το 1971 αποφοίτησε από τη δραματική σχολή του Γεωργίου Θεοδοσιάδη. Έχει παίξει όλα τα είδη θεάτρου, από τραγωδία μέχρι επιθεώρηση και μιούζικαλ.

Για τα παιδικά του χρόνια είχε πει ο Δάνης Κατρανίδης: Γεννήθηκα στην Αθήνα και μεγάλωσα μεταξύ Αιγάλεω και Σαλαμίνας, από όπου ήταν η μητέρα μου. Το δέσιμό μου με το θέατρο οφείλεται σε εκείνη, γιατί με πήγαινε σινεμά, στις απογευματινές προβολές, πάντα με την υπόσχεση ότι θα είχα διαβάσει τα μαθήματά μου.

Τώρα, συνειδητοποιώ ότι το πρώτο μου κοινό ήταν οι φίλοι μου, τα παιδιά της γειτονιάς που περίμεναν να τους διηγηθώ την ταινία που είδα. Είχαμε τότε ένα σπίτι με πολλά σκαλοπάτια, κάθονταν σε αυτά τα σκαλιά τα παιδιά, αμφιθεατρικά, και εγώ τους έκανα περιγραφή την ταινίας. Ήταν ένα τρομερό επικοινωνιακό μάθημα, ασυνείδητα βέβαια, μια εξάσκηση του να ερεθίσεις τη φαντασία του κοινού σου. Ταυτόχρονα, υπήρχε πολύ παιχνίδι, ποδόσφαιρο, γειτονιές και αυλές, όπως ακριβώς τα βλέπεις στις ελληνικές ταινίες…