Τετάρτη, 29 Μαρτίου 2023 | Επικοινωνία

Δυσάρεστα νέα για τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη

Έπεσε θύμα απάτης

Δυσάρεστα νέα για τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη
News 24.07.2021 14:35
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Ένα δυσάρεστο περιστατικό αντιμετώπισε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, καθώς όπως αποκάλυψε έπεσε θύμα διαδικτυακής απάτης.

Ο γνωστός σκηνοθέτης και ηθοποιός που ετοιμάζεi την νέα του σειρά στο MEGA, ανέφερε πως έχει απευθυνθεί στην Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Η ανάρτηση του Χριστόφορου Παπακαλιάτη

"Ο λογαριασμός μου στο Instagram έχει παραβιαστεί & το περιεχόμενο που πιθανόν να δημοσιευθεί δεν προέρχεται από εμένα. Την υπόθεση χειρίζεται η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος" έγραψε χαρακτηριστικά στο Facebook.

Δυσάρεστα νέα για τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη ανάρτηση

Ο ηθοποιός δημοσίευσε στον λογαριασμό του στο instagram και μία φωτογραφία που απεικονίζει έναν νεαρό άντρα που δεν έχει καμιά σχέση με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη. Μόλις διαπίστωσε πως γίνονται ύποπτες κινήσεις στον λογαριασμό του, ο ίδιος έσπευσε να ενημερώσει την Δίωξη και να αφήσει αυτή να χειριστεί την κατάσταση.

Οι πρώτες φωτογραφίες από τα γυρίσματα της νέας του σειράς στο MEGA

Στο Mega επιστρέφει ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης με τη δραματική σειρά «Ο Δάσκαλος». Το Μεγάλο Κανάλι εξέδωσε μάλιστα ανακοίνωση, με την οποία τον καλωσορίζει στην ομάδα τους.

Ο Δάσκαλος η νέα σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη

Το MEGA, 11 χρόνια μετά, υποδέχεται με ιδιαίτερη χαρά τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη. Ο καταξιωμένος δημιουργός επιστρέφει εκεί απ’ όπου ξεκίνησε, στην αφετηρία της διαδρομής του. Στο κανάλι, όπου υπέγραψε όλες τις μεγάλες τηλεοπτικές του επιτυχίες.

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, τα χρόνια που απείχε από την τηλεόραση κατέκτησε τον κινηματογράφο, σπάζοντας κάθε ρεκόρ στο ελληνικό box office. Ταξίδεψε με τις ταινίες του σε όλο τον κόσμο και κέρδισε το κοινό και τους κριτικούς με τη δύναμη της τέχνης του. Τώρα, πιο ώριμος και πάντα μοναδικός στην αφήγηση των ιστοριών του, μας δίνει ένα καινούργιο ραντεβού αυτή τη φορά στη μικρή οθόνη.

Το τηλεοπτικό comeback πραγματοποιείται με μια δραματική σειρά κινηματογραφικού χαρακτήρα, υψηλής αισθητικής, με τίτλο «Ο Δάσκαλος».

Πρόκειται για την ιστορία ενός δασκάλου μουσικής που ταξιδεύει σε ένα μικρό νησί στην εποχή της πανδημίας προκειμένου να στήσει, από την αρχή, ένα Φεστιβάλ μουσικής. Αντιμέτωπος με τη μικρή κοινωνία του νησιού και όλες τις παθογένειές της, θα βρεθεί μπλεγμένος σε μία ακραία ερωτική ιστορία που θα αποτελέσει κίνητρο για να εκδηλωθούν όλα τα κοινωνικά προβλήματα τα οποία μαστίζουν μια ολόκληρη ομάδα ανθρώπων.

Είναι όλοι συνδεδεμένοι μεταξύ τους και μ’ έναν τρόπο συνένοχοι σε αυτό που θα ακολουθήσει.

Ο Δάσκαλος η νέα σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη φωτογραφίες

Στην Αθήνα, τους Παξούς και την Κέρκυρα θα εξελιχθεί η ιστορία της σειράς του Χριστόφορου Παπακαλιάτη.

Θα συμμετέχουν: Χριστόφορος Παπακαλιάτης, Χάρις Αλεξίου, Μαρία Καβογιάννη, Φάνης Μουρατίδης, Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου, Αντίνοος Αλμπάνης, Γιάννης Τσορτέκης, Κλέλια Ανδριολάτου, Ορέστης Χαλκιάς, Γιώργος Μπένος, Δημήτρης Κίτσος.

"Ένας δάσκαλος μουσικής ταξιδεύει σε ένα μικρό νησί στην εποχή της πανδημίας προκειμένου να στήσει, από την αρχή, ένα Φεστιβάλ μουσικής.

Αντιμέτωπος με τη μικρή κοινωνία του νησιού και όλες τις παθογένειές της, θα βρεθεί μπλεγμένος σε μία ακραία ερωτική ιστορία που θα αποτελέσει κίνητρο για να εκδηλωθούν όλα τα κοινωνικά προβλήματα τα οποία μαστίζουν μια ολόκληρη ομάδα ανθρώπων. Είναι όλοι συνδεδεμένοι μεταξύ τους και μ’ έναν τρόπο συνένοχοι σε αυτό που θα ακολουθήσει…"

Ο Δάσκαλος η νέα σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη γυρίσματα

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Άγριες Μέλισσες: Παπακαλιάτης και Καπουτζίδης «πολιορκούν» τον «Μιτλιάδη»

"Πέθαναν" στα γέλια στο Πρωινό με την ατάκα για τις Άγριες Μέλισσες - «Μόνο ο Παπακαλιάτης λείπει»

Share