Αγνώριστος ο Γιάννης Τσίλης 3 χρόνια μετά το Survivor

Τι κάνει και πως είναι σήμερα ο πρώην παίκτης

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Αγνώριστος ο Γιάννης Τσίλης 3 χρόνια μετά το Survivor

Τον Γιάννη Τσίλη τον γνωρίσαμε μέσα από την συμμετοχή του στο πρώτο Survivor, ωστόσο από τότε η αλήθεια είναι ότι δεν έχει εμφανιστεί κάποιου.

Ήταν ωστόσο από τους παίκτες που σίγουρα ξεχώρισαν τόσο για το ήθος του όσο και για την αγωνιστικότητα και είχε κερδίσει την συμπάθεια όλων.

Έτσι είναι σήμερα ο Γιάννης Τσίλης 3 χρόνια μετά το Survivor

Ο Γιάννης τρία χρόνια μετά από το ριάλιτι επιβίωσης, ζει με την γυναίκα του και τα δυο τους παιδιά -δείτε εδώ πόσο έχει μεγαλώσει η μικρή του κόρη- και φυσικά ασχολείται με την μεγάλη του αγάπη, την κωπηλασία. Ο Γιάννης γεννήθηκε στα Ιωάννινα και είναι είναι τέταρτος Ολυμπιονίκης του Λονδίνου και όγδοος Ολυμπιονίκης του Ρίο.

Συγκεκριμένα, είναι παντρεμένος με την Λένα Αγελαδοπούλου και ζουν στιγμές απόλυτης ευτυχίας. Παντρεύτηκαν στις 26 Ιανουαρίου του 2019 στον Ιερό Ναό Αγίας Σοφίας στην Ανατολή Ιωαννίνων με κουμπάρους τον Βασίλη Τάσση και την Αννίτα Στάμου.

Σε μια φωτογραφία με τα παιδιά του που είχε ανεβάσει στα social media είχε γράψει: «Άλλο ένα πανελλήνιο πρωτάθλημα κωπηλασίας έφτασε στο τέλος του και πραγματικά νιώθω ευλογημένος και απέραντα ευτυχισμένος αφενός γιατί μπόρεσα να συμμετάσχω για ακόμη μια φορά και αφετέρου γιατί γύρισα με 2 χρυσά μετάλλια αφιερωμένα στα 2 χρυσά μου αγγελούδια!❤️».

Την μέρα μάλιστα που ήρθε στον κόσμο η δεύτερη κόρη του είχε δηλώσει χαρακτηριστικά: «5 Δεκεμβρίου 2020 σήμερα και εκεί που ετοίμαζα έκπληξη για τα γενέθλια της γυναικάρας μου, τσουπ, με πρόλαβε στη στροφή... Τελικά με συνοπτικές διαδικασίες γίναμε μια τετραμελής οικογένεια, και εμείς, ως δεύτερη φορά γονείς, πετάμε στα σύννεφα από ευτυχία βλέποντας την οικογένεια μας να μεγαλώνει! Κοριτσάκι το μικρό τσιλάκι! Χρόνια πολλά στη γυναίκα της ζωής μου! @lena_53_cowbird να είσαι σίγουρη ότι αυτά τα γενέθλια θα τα θυμάσαι για πάντα! Σ' αγαπώ!».

Μερικές φωτογραφίες του Γιάννη Τσίλη και της οικογένειας του

Αγνώριστος ο Γιάννης Τσίλης 3 χρόνια μετά το Survivor φωτογραφία από σήμερα

Αγνώριστος ο Γιάννης Τσίλης 3 χρόνια μετά το Survivor φωτογραφία