Φανερά αδυνατισμένη η Ηλιάνα Παπαγεωργίου - Προκαλεί ανησυχία το νέο της βίντεο

Έχει μείνει μισή

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Φανερά αδυνατισμένη η Ηλιάνα Παπαγεωργίου - Προκαλεί ανησυχία το νέο της βίντεο

Πιο αδυνατισμένη από ποτέ είναι αυτό το διάστημα η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, με την ίδια να προκαλεί ανησυχία με τις τελευταίες της εμφανίσεις.

Η όμορφη παρουσιάστρια που αποχαιρέτησε το τηλεοπτικό κοινό της πριν μερικές μέρες, έχει αφήσει στην άκρη τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις και απολαμβάνει τον ελεύθερο της χρόνο.

Η Ηλιάνα είναι εκτός Αθηνών και συγκεκριμένα στην Μύκονο, με την ίδια να συναντιέται ξανά με τον Snik, κάτι που φούντωσε τις φήμες επανασύνδεσης της.

Στο μεταξύ, παραμένει αρκετά ενεργή στα social media και συνεχώς μοιράζεται στιγμές από τις διακοπές της με τους διαδικτυακούς της φίλους. Αυτή τη φορά, η Ηλιάνα θέλησε να μας συστήσει την μικρή της ανιψιά, στην οποία τρέφει και μεγάλη αγάπη και αδυναμία.

Συγκεκριμένα, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στα social media ένα βίντεο που χορεύουν μαζί, στο οποίο όμως την βλέπουμε κυριολεκτικά μισή, κάτι που έχει προκαλέσει μεγάλη ανησυχία για την υγεία της.

Το νέο βίντεο της Ηλιάνας Παπαγεωργίου

«Δεν έχει κινητό, ούτε λογαριασμό στο τικ τοκ. Έχουν όμως όλοι οι φίλοι της ???? ξέρει όλους τους χορούς του και τα τραγούδια που γίνονται viral από την εφαρμογή. Φτιάχνει βίντεο στο κινητό της μαμάς μου ως επίδοξη youtuber! Είναι 8! Μεγάλωσε μέσα στην τεχνολογία, αλλά παίζει κάθε μέρα έξω στη «γειτονιά».

Κι όπως μας έλεγε η μαμά μου αν θέλεις να δοκιμάσεις κάτι καινούριο, θα με κάνει πολύ χαρούμενη αν θες να το δοκιμάσεις πρώτα μαζί μου! Κι έτσι ήταν κοντά μας με όλη τη σημασία της λέξης, ήξερε όμως και τι να προσέξει ???? Trying to be the cool aunt λοιπόν ????❤️ (p.s. Έχω πάρει άδεια από την αδερφή μου από τον γαμπρό μου όχι ακόμα, τον έχω κάνει ταγκ ????) #princessnefeli #tiktokers» έγραψε χαρακτηριστικά.

Χαμός στο Instagram με τη νέα τόπλες φωτογραφία της

Για άλλη μία φορά, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου βρήκε την ευκαιρία να ταράξει τα νερά στο Instagram με τη νέα ανάρτηση που έκανε από τις καλοκαιρινές της διακοπές, στην οποία ποζάρει τόπλες.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια έχει ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις της με την εκπομπή της και πλέον απολαμβάνει ανενόχλητη το καλοκαίρι της. Μάλιστα, τις προηγούμενες μέρες, γιόρτασε μαζί με αγαπημένα της πρόσωπα την ονομαστική της εορτή.

Χθες, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία από το μπάνιο της, στην οποία έχει βγάλει το πάνω μέρος του μαγιό και έχει καλύψει τα επίμαχα σημεία με δύο πολύχρωμους αστερίες.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου τόπλες