Ολυμπιακοί Αγώνες: Δεν μεταδόθηκε ούτε ο αγώνας του Παναγιώτη Γκιώνη στο πινγκ πονγκ

Νέο «χτύπημα» της δημόσιας τηλεόρασης μετά τον Πετρούνια

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ολυμπιακοί Αγώνες: Δεν μεταδόθηκε ούτε ο αγώνας του Παναγιώτη Γκιώνη στο πινγκ πονγκ

Μετά το σάλο που δημιουργήθηκε με την προσπάθεια του Λευτέρη Πετρούνια που δεν προβλήθηκε, η ΕΡΤ «χτύπησε» ξανά καθώς δεν έδειξε ούτε τον αγώνα του Παναγιώτη Γκιώνη στο πινγκ πονγκ στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Η δημόσια τηλεόραση, τα έριξε στους Ιάπωνες αν και χθες ζήτησε δημόσια συγγνώμη από τον Λευτέρη Πετρούνια για την παρεξήγηση που έγινε.

Η ανακοίνωση της ομοσπονδίας επιτραπέζιας αντισφαίρισης για την ΕΡΤ και τον αγώνα του Παναγιώτη Γκιώνη

«Δυστυχώς μόλις ενημερωθήκαμε από δημοσιογράφους της ΕΡΤ ότι τελικά δεν μεταδίδεται ο αγώνας του Παναγιώτη Γκιώνη! Μας τονίστηκε σαν εξήγηση ότι τελικά οι Ιάπωνες δεν έδωσαν το οκ στη δημόσια τηλεόραση για να μεταδώσει ματς από το τραπέζι 3! Ο αγώνας αρχίζει σε ελάχιστα λεπτά…» ανέφερε σε ανάρτησή της στο Facebook η ελληνική ομοσπονδία επιτραπέζιας αντισφαίρισης.

ΕΡΤ Παναγιώτης Γκιώνης

Η ανάρτηση «καρφί» του Πετρούνια για την ΕΡΤ μετά την εμφάνιση τους στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Στον τελικό πέρασε ο Λευτέρης Πετρούνιας, μετά την εντυπωσιακή του εμφάνιση στους Ολυμπιακούς Αγώνες, με τον ίδιο να προχωρά στην πρώτη του ανάρτηση.

Ο Ολυμπιονίκης μπορεί να σημείωσε μια φανταστική προσπάθεια, ωστόσο οι Έλληνες τηλεθεατές δεν κατάφεραν ποτέ να την δουν ζωντανά, μιας και δεν την έπαιξε η ΕΡΤ, κάτι που προκάλεσε την οργή πολλών.

Ωστόσο, λίγες ώρες μετά την πρόκριση του, ο Λευτέρης Πετρούνιας προχώρησε σε μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και μέσα σε όλα αναφέρθηκε στη μη προβολή της προσπάθειας του.

“Σε περίπτωση που δεν το είδατε, τελείωσε και ο τελευταίος όμιλος και προκρίθηκα 1ος . Ας μην δώσουμε περισσότερη βάση στο τι συνέβη με την μετάδοση και ας εστιάσουμε στο χαρούμενο γεγονός πως πάμε για το 2ο σερί Χρυσό σε Ολυμπιακούς Αγώνες 5 χρόνια μετά ! Κόσμο δεν είχε, αλλά η ενέργεια των Ελλήνων με συνόδευσε σίγουρα ! Πάμε δυνατά Ελλάδα μου στις 2 Αυγούστου !”.