Σοβαρό ατύχημα για την Καλλιόπη Ευαγγελίδου - Μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο

Η φωτογραφία με τα ράμματα

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Σοβαρό ατύχημα για την Καλλιόπη Ευαγγελίδου - Μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε η Καλλιόπη Ευαγγελίδου, η ηθοποιός που έγινε ευρέως γνωστή ως η «Τατιάνα» της θρυλικής «Λάμψης» μετά από ένα σοβαρό ατύχημα.

Η ηθοποιός χρειάστηκε να κάνει αμέσως ράμματα, ωστόσο κατάφερε και αντιμετώπισε με χαβαλέ το εν λόγω περιστατικό και πόζαρε στην κάμερα με κολλάρο και τσιρότα.

Σύμφωνα λοιπόν με την ίδια, πήγε να πλύνει το αυτοκίνητο της και ξαφνικά γλίστρησε από τα νερά και έπεσε πάνω στη σιδερένια ράγα, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στα χείλη, τον αυχένα, ενώ είχε πόνους και σε ολόκληρη τη δεξιά πλευρά του σώματός της.

Μεταφέρθηκε φυσικά άμεσα στο νοσοκομείο, ωστόσο αντί να πάει σπίτι της να ξεκουραστεί, πήγε κανονικά στο θέατρο καθώς είχε μια προγραμματισμένη παράσταση ενώ ατύχημα πριν λίγο καιρό είχε και η Χριστίνα Βραχάλη.

Η αποκάλυψη της Καλλιόπης Ευαγγελίδου για το ατύχημα της

«Βασικά πήγα να πλύνω το αυτοκίνητο. Στη βούρτσα για πιο γρήγορα. Ο κακός υπολογισμός ήταν όταν σκέφτηκα να βγω πριν ξεκινήσει και σε κλάσματα του δευτερολέπτου γλίστρησα στα νερά και προσγειώθηκα στη σιδερένια ράγα σώζοντας το κεφάλι αλλά όχι τα χείλη μου, αυχένα κι όλη την δεξιά πλευρά.

Η πρώτη σκέψη ήταν να ελέγξω τα δόντια μου γιατί αυτό πραγματικά θα ήταν πρόβλημα. Η δεύτερη να πλύνω το αυτοκίνητο γιατί τίποτα δεν είναι αρκετό για να βγω από το πρόγραμμα μου. Η τρίτη να στείλω φωτογραφία στην Νέλλυ στο messenger να μου πει την τέταρτη. Η τέταρτη μου είπε η Νέλλυ ήταν ράμματα.

Στα επείγοντα του νοσοκομείου τους εξήγησα ότι απλά πήγα να πλύνω το αυτοκίνητο κι έχω το βράδυ παράσταση. Ο γιατρός μου έκανε δύο καλλιτεχνικά ράμματα. Ο γιος μου με βρίσκει τρομερά cool γιατί έχω τον τσαμπουκά στα χείλια που έχουν οι πιο cult τύποι. Η παράσταση έγινε. Τα δόντια σώθηκαν. Έλαβα ανέλπιστα άπειρες ευχές και σας ευχαριστώ ατέλειωτα. Ξεματιάστηκα από τέσσερις διαφορετικές θείες. Και νομίζω ότι τώρα μπορώ να πάω για ύπνο. Να προσέχετε την στιγμή. Όλα τέλεια. Σας ευχαριστώ για άλλη μια φορά».

Βασικά πήγα να πλύνω το αυτοκίνητο. Στη βούρτσα για πιο γρήγορα. Ο κακός υπολογισμός ήταν όταν σκέφτηκα να βγω πριν...

Posted by Kalliopi Evangelidou on Friday, July 23, 2021

Όλα όσα δεν γνωρίζατε για την Καλλιόπη Ευαγγελίδου και τη ζωή της

Γεννήθηκε στις 20 Αυγούστου του 1973 στην Αθήνα. Τελειώνοντας το σχολείο φοίτησε στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών ενώ λίγο καιρό μετά αποφάσισε να γίνει ηθοποιός. Έτσι ξεκίνησε τις σπουδές της στη Δραματική Σχολή του Ωδείου Αθηνών απ' όπου αποφοίτησε λίγα χρόνια μετά.

Στο θέατρο εμφανίστηκε για πρώτη φορά το 1992 με τον θίασο του Γιώργου Κιμούλη στο έργο Συρανό ντε Μπερζεράκ. Ακολούθησε το μιούζικαλ Sweet Charity τις σεζόν 1992-1994 στο θέατρο Παρκ. Το 1995 έκανε το τηλεοπτικό της ντεμπούτο πρωταγωνιστώντας σε δύο ιστορίες της σειράς μυστηρίου της ΕΤ1 Μαγική νύχτα. Στις αρχές της ίδιας χρονιάς πέρασε από casting για τις καθημερινές σειρές του Νίκου Φώσκολου στον ANT1.

Τελικά πήρε το ρόλο της Τατιάνας Δράκου στο καστ της καθημερινής δραματικής σειράς Η Λάμψη, μετά την επιστροφή του χαρακτήρα βάση σεναρίου κατά τη διάρκεια του τέταρτου κύκλου. Παρέμεινε στη σειρά για επτά συνολικά χρόνια μέχρι και τον ενδέκατο κύκλο τη σεζόν 2001-2002 έχω παίξει σε περισσότερα από 1.100 επεισόδια. Αποχώρησε από τη σειρά λόγω εγκυμοσύνης ούσα η μακροβιότερη ηθοποιός που ερμήνευσε το ρόλο της κόρης του Γιάγκου Δράκου.

Τη σεζόν 2003-2004 επέστρεψε τηλεοπτικά πρωταγωνιστώντας στην κωμωδία Αμαρτίες Γονέων στο Mega Channel. Την επόμενη σεζόν έπαιξε μαζί με τον Σάκη Μπουλά στην κομεντί Ας Πρόσεχες στον ANT1 ενώ πρωταγωνίστησε στην τηλεταινία Η κτηνίατρος πίνει μαργαρίτες. Από το 2005 μέχρι το 2006 έπαιξε μαζί με τον Θανάση Ευθυμιάδη και την Ντορέττα Παπαδημητρίου στην κωμική σειρά του Alpha Μπερδέματα.

Μέσα στα επόμενα χρόνια αποφάσισε να εγκατασταθεί μόνιμα στον τόπο καταγωγής της στις Σέρρες μαζί με την οικογένειά της. Από το 2007 άρχισε να συνεργάζεται με το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος και διετέλεσε πρόεδρος του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Σερρών από το 2007 έως το τέλος του 2010. Ασχολήθηκε και με το ραδιόφωνο παρουσιάζοντας εκπομπές. Τη σεζόν 2015-2016 έπαιξε ξανά στο θέατρο στην παράσταση Η Αλίκη στη χώρα των ψαριών στο ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Σερρών