Ιωάννα Τούνη: Τα κοινά βίντεο με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου από το κάμπινγκ

Έγινε η αποκάλυψη!

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ιωάννα Τούνη: Τα κοινά βίντεο με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου από το κάμπινγκ

Για κάμπινγκ στην Μεσσηνία βρίσκεται η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Η εκρηκτική Θεσσαλονικιά και το μοντέλο είναι πλέον επιβεβαιωμένο πως είναι ζευγάρι, ωστόσο κανείς από τους δύο δεν το έχει αναφέρει καθαρά.

Τα κοινά στιγμιότυπα στο Instagram ωστόσο είναι πολλά, με τελευταία να είναι αυτά στην όμορφη Μεσσηνία, με το ζευγάρι όπως φαίνεται να χαλαρώνει πιο πολύ από ποτέ, έχοντας για παρέα και μερικούς φίλους.

Σε δύο από τα πολλά stories που έχει ανεβάσει μάλιστα η Ιωάννα, μας δείχνει ξεκάθαρα του χέρι του Δημήτρη Αλεξάνδρου, τόσο την ώρα που παίζει τάβλι όσο και από την ώρα που έψηνε μπιφτέκια!

Τα νέα κοινά στιγμιότυπα Τούνη - Αλεξάνδρου

Πως είναι σήμερα ο πρώην της Ιωάννας Τούνη, Χρήστος Τσεβρεντζής

Μια από τις σχέσεις της Ιωάννας Τούνη που δεν πέρασε απαρατήρητη! Ο Χρήστος Τσεβρεντζής μπήκε στην ζωή της γνωστής influencer αρχές του 2020!

Όταν εκείνη - μετά από καιρό - επέλεξε να κάνει την ανακοίνωση της σχέσης της με μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό, το instagram κόντεψε να διαλυθεί.

«Και είναι νομίζω αλήθεια πως δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να το γιορτάσω σήμερα, από το να σας δείξω μερικά παραπάνω πράγματα για εμένα!! Έχω ακούσει -όπως φαντάζομαι και εσείς- πολλά σενάρια για το τι συμβαίνει στην προσωπική μου ζωή σήμερα! Δεν νιώθω πως θέλω πλέον να το κρύβω όλο αυτό. Θα το μοιραστώ μαζί σας λοιπόν! Εδώ και μερικούς μήνες είμαι σε σχέση & συγκατοικώ με αυτόν τον υπέροχο άντρα @tsevre_ ! Σίγουρα έχετε δει σε ιστορίες μου πως ξημεροβραδιάζομαι στο Apallou, για να σας λυθεί και αυτή η απορία λοιπόν, είναι το μαγαζί του αγοριού μου και το πλέον αγαπημένο μου στέκι Αυτά τα λίγα και αληθινά από εμένα για τώρα, μαζί με ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για την αγάπη που μου δίνετε καθημερινά εδώ μέσα #400kfollowers Και που είστε? Μην μου το γλωσσοφάτε το αγόρι μου και έχει πονοκέφαλο σήμερα ΣΑΣ ΕΦΑΓΑ». ,είχε γράψει τότε η Ιωάννα.

Ύστερα ξεκίνησαν και οι δηλώσεις για την γνωριμία τους.

"Όταν ξεκινήσαμε να βγαίνουμε είδα στο Instagram του ότι είχε να κάνει post δυο χρόνια και δυο μήνες. Του είπα “ανέβασε κάτι γιατί θα σε διαγράψει το Instagram”. Με τον σύντροφό μου μένουμε μαζί γιατί έχει σπίτι στο κέντρο και εγώ είμαι παιδί του κέντρου", δήλωνε.

Το τέλος, όμως, δεν άργησε να έρθει. Στο βίντεο κατάθεση - ψυχής που είχε κάνει στο Youtube η Ιωάννα Τούνη μιλώντας πρώτη φορά για την ύπαρξη του ροζ βίντεό της δήλωσε χαρακτηριστικά πως όλος αυτός ο χαμός της κόστισε μια πολύ όμορφη σχέση. Από τότε, λοιπόν, έχουμε να δούμε τον Χρήστο Τσεβρεντζή!

Ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr, όμως, μήνες μετά πέτυχε τον επιχειρηματία σε γνωστό Beach Bar της Καβάλας, όπου διατηρεί ποσοστά και εννοείται πως έχουμε αποκλειστικό υλικό!

Πιο ανανεωμένος και πιο κούκλος από ποτέ όπως θα παρατηρήσετε σίγουρα κι εσείς στα παρακάτω στιγμιότυπα... Από τις καλύτερες επιλογές της Ιωάννας θα λέγαμε!

Πληροφορίες αναφέρουν πως ο επιχειρηματίας έχει αποστασιοποιηθεί αρκετά από την Θεσσαλονίκη και πλέον η έδρα του είναι η Καβάλα και η Δράμα όπου έχει ποσοστά και δικές του επιχειρήσεις.

Χρήστος Τσεβρεντζής

Πρώην Ιωάννας Τούνη