Η δύσκολη ερωτική ζωή Βανδή - Ντέμη! Τα χωριστά κρεβάτια και οι πειρασμοί

Πώς ήρθε η φθορά στην σχέση τους

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η δύσκολη ερωτική ζωή Βανδή - Ντέμη! Τα χωριστά κρεβάτια και οι πειρασμοί

Για όσους δεν γνώριζαν, η είδηση του χωρισμού της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαΐδη έσκασε σα βόμβα, για το στενό, όμως, κύκλο του ζευγαριού ήταν κοινό μυστικό, σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού Ciao.

Σε συνέντευξή της το Νοέμβριο του 2018 η Δέσποινα Βανδή μιλούσε με πάθος για τον άντρα της ζωής της για εκείνον που της χάρισε δυο υπέροχα παιδιά, τη Μελίνα και το Γιώργο.

Τίποτα τότε δεν φαινόταν να προμηνύει το τέλος αυτού του γάμου και αυτού που έδειχνε να είναι σχέση ζωής.

Τα παράπονα της Δέσποινας και του Ντέμη

Τόσο η Δέσποινα Βανδή όσο και ο Ντέμης ήταν δυο εξαιρετικά πολυάσχολοι άνθρωποι με αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις. Σε συνέντευξή της σε τηλεοπτική εκπομπή η τραγουδίστρια είχε εκφράσει το παράπονό της για την έλλειψη χρόνου που είχαν οι δυο τους τονίζοντας μάλιστα την ανάγκη τα ζευγάρια να επικοινωνούν.

"Εγώ έχω χρόνο, ο Ντέμης πολλές δεν έχει. Πολλές φορές το να χάνεσαι κατά διαστήματα δεν είναι κακό. Ανανεώνεται η σχέση. Τον επιθυμείς λίγο τον άλλον. Είναι προτιμότερο για μια σύζυγο να δουλεύει παρά να μην εργάζεται γιατί η δουλειά είναι διέξοδος. Όταν πας στην δουλειά σου αποβάλεις κάποια θέματα που σε φορτίζουν. Γυρνάς σπίτι με μια διαφορετική φρεσκάδα.

Δέσποινα Βανδή - Ντέμης χωρισμός

Με επικοινωνία κρατιέται η σχέση. Πολύ ουσιαστικό πράγμα η επικοινωνία. Είναι ουσιαστικό να κάνετε πράγματα μαζί και χώρια. Ε, το ερωτικό κρατιέται με το... κρεβάτι! Θεωρώ ότι δεν είναι κάτι που πρέπει να χάνεται σε ένα ζευγάρι! Εξομαλύνει τις όποιες εντάσεις υπάρχουν κατά καιρούς... ΑΝ το αφήσεις σε αφήνει κι αυτό. Σε παίρνει πολύ εύκολα η καθημερινότητα από κάτω. Στο λέω γιατί το έχω περάσει κι εγώ. Δυστυχώς όλα περνούν από τις γυναίκες..."

Όπως λένε πληροφορίες, στο περιοδικό Ciao, από το στενό περιβάλλον του πρώην ζευγαριού, οι συχνές έξοδοι του Ντέμη με αντροπαρέες αλλά και η περίοδος κατά την οποία εκείνος αναζητούσε μια νέα επαγγελματική διέξοδο μετά το ποδόσφαιρο, απομάκρυναν πολύ το ζευγάρι και ιδιαίτερα τη Δέσποινα, η οποία επιθυμούσε να περνούν περισσότερο χρόνο μαζί.

Φαίνεται, όμως, ότι τα πράγματα δεν είναι τόσο μονοδιάστατα, καθώς κι εκείνος είχε ανάλογα παράπονα.

Πριν από 5 χρόνια οι δυο τους βρέθηκαν μαζί στο ραδιόφωνο, στην εκπομπή που έκανε ο Ντέμης στο Sport FM. Ήταν το 2016 όταν η Δέσποινα Βανδή πρωταγωνιστούσε στο μιούζικαλ Mamma Mia στο Θέατρο Παλλάς, με τον Ντέμη να της κάνει παράπονα στον αέρα της εκπομπής "Ντεμοτεχνείο" για την έλλειψη του χρόνου της.

"Αφού δεν βρισκόμαστε ποτέ τι να κάνω... Παντρευτήκαμε και η τύπισσα είναι κάθε βράδυ στα μπουζούκια και φέτος την έχει δει κάθε μέρα στα θέατρα. Άστα θα τα πούμε εκτός αέρα", ακούγεται να λέει ο Ντέμης με την Δέσποινα να το απαντά αμήχανα "Ετοιμάζω τραπέζι, παρά το γεγονός ότι χανόμαστε που λένε κάποιοι..."