Αρετουσάριστες φωτογραφίες της Βάσως Γουλιελμάκη με μαγιό στα 51 της

Μας έδειξε την πίσω της όψη και μείναμε με το στόμα ανοιχτό

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Αρετουσάριστες φωτογραφίες της Βάσως Γουλιελμάκη με μαγιό στα 51 της

Η Βάσω Γουλιελμάκη είναι μια από τις πιο επιτυχημένες ηθοποιούς της γενιάς της. Μπορεί πρόσφατα να μην την είδαμε σε κάποια τηλεοπτική σειρά, ωστόσο, στα social media, μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους πολλές από τις στιγμές της καθημερινότητας της.

H ίδια έχει επιλέξει να αφιερώνεται περισσότερο στην οικογένεια της, αφού έχει και μια κόρη, αλλά και στο θέατρο που είναι αδυναμία της. Ωστόσο, το τελευταίο διάστημα κάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές, με τις βουτιές στη θάλασσα να είναι καθημερινές.

Μάλιστα, η Βάσω Γουλιελμάκη έχει δημοσιεύσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram πολλά στιγμιότυπα από τις εξορμήσεις της στην παραλία. Σε μερικές επίσης από αυτές, την έχουμε δει να ποζάρει με μαγιό και πραγματικά έχουμε μείνει με το στόμα ανοιχτό.

Η ηθοποιός διατηρεί ακόμη και στα 51 της και μετά από μια γέννα, άψογες αναλογίες και αυτό μπορεί να το παρατηρήσει κανείς από τις φωτογραφίες της.

Αυτές είναι οι αρετουσάριστες φωτογραφίες της Βάσως Γουλιελμάκη

Λίγα λόγια για την Βάσω Γουλιελμάκη - Η ζωή και η καριέρα

Κατά την παιδική της ηλικία έκανε πρωταθλητισμό στη ρυθμική γυμναστική και αυτή η δραστηριότητά την οδήγησε στην επιθυμία να ασχοληθεί επαγγελματικά με τον χορό, αλλά τελικά αποφάσισε να δώσει εξετάσεις στη Δραματική Σχολή του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος, όπου και πέρασε. Μετά την αποφοίτηση της μετακόμισε μόνιμα στην Αθήνα όπου κατοικεί μέχρι σήμερα.

Το τηλεοπτικό της ντεμπούτο έγινε μέσα από τη παιδική σειρά της ΕΡΤ2, «Κάπου κάπως κάποτε 1988», και έπειτα στην σειρά «Το Φάντασμα» όπου είχε ένα μικρό ρόλο. Ακολούθησαν δυο guest εμφανίσεις στις σειρές Οι Απαράδεκτοι και «Εξ αδιαιρέτου». Το 1992 συμμετείχε σε τρία επεισόδια της σειράς Ανατομία ενός εγκλήματος. Οι πρώτοι της πρωταγωνιστικοί ρόλοι της ήρθαν στις σειρές Βανίλια σοκολάτα και Κωστής Παλαμάς. Έγινε ευρέως γνωστή μέσα από την σειρά Ο κακός βεζίρης ως Πολυξένη Αρχοντάκη. Ακολούθησαν πολλές τηλεοπτικές εμφανίσεις με πιο γνωστές αυτές στις σειρές Κωνσταντίνου και Ελένης, Το Κόκκινο Δωμάτιο και Στο Παρά 5.