"Τρελαίνει" κόσμο η Βαλέρια Κουρούπη με τις αναλογίες της - Έτσι είναι το σώμα της στα 46

Φωτογραφία χωρίς ρετούς

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor

Μπορεί η Βαλέρια Κουρούπη μπορεί να κρατάει χαμηλό προφίλ από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο είναι καθημερινή χρήστης του Instagram και μοιράζεται πολλές στιγμές από την ζωή της. Όπως έχουμε παρατηρήσει λατρεύει το καλό φαγητό και τις εξορμήσεις σε διάφορους μαγευτικούς προορισμούς, ενώ είχε μοιραστεί και αρκετές backstage φωτογραφίες της από την σειρά Παρουσιάστε στην οποία πρωταγωνιστούσε.

Ωστόσο, έχοντας μπει στα μέσα του καλοκαιριού, η ηθοποιός δημοσιεύσει και αρκετές στιγμές της από την παραλία, όπως όταν ανήρτησε φωτογραφία της από την παραλία φορώντας το μαγιό της.

Η Βαλέρια Κουρούπη πόζαρε στο φακό και μας έδειξε για ακόμη μια φορά (δείτε ολόσωμη της) τις απίστευτες αναλογίες που έχει στο κορμί της στα 46 της χρόνια.

Η φωτογραφία της Βαλέριας Κουρούπη με μαγιό

«Μισθός δεν τρέχει! Τρέφονται από τα συσσίτια...»

Η Βαλέρια Κουρούπη μίλησε στο Enjoy και τη δημοσιογράφο Μαρία Ανδρέου για την κατάσταση στον καλλιτεχνικό κόσμο με το δεύτερο lockdown να βρίσκεται ήδη σε ισχύ λόγω κορωνοϊού. Έξαλλη, ξέσπασε για την κατάσταση.

Πως περάσατε την πρώτη καραντίνα;

Την πρώτη φορά τα πράγματα τα αντιμετώπισα πιο ψύχραιμα, γιατί ήταν κάτι πρωτόγνωρο για όλους μας αυτό το ξαφνικό κλείσιμο στο σπίτι, ερχόταν και η άνοιξη, μεγάλωνε η μέρα, ζέσταινε ο καιρός και η ψυχολογία έφτιαχνε προς το καλύτερο. Δεν ξέραμε και τι μας περιμένει οικονομικά και επαγγελματικά. Το κράτος είχε δώσει ένα επίδομα, το υπουργείο Πολιτισμού, μετά την πίεση των καλλιτεχνών, είχε αφήσει με αυστηρά μέτρα να γίνουν υπαίθριες παραστάσεις.

Τώρα τα πράγματα έχουν αλλάξει τραγικά. Ξέρουμε τι μας περιμένει. Ανεργία, φτώχεια. Οι αντοχές μας, οι ανοχές μας έχουν εξαντληθεί. Ο πολιτισμός και οι άνθρωποι του πολιτισμού και της τέχνης έχουμε αδικηθεί κατάφωρα, δεν νιώθουμε πλέον καμία ασφάλεια. Τα πρώτα που έκλεισαν ήταν τα θέατρα, και τώρα πάλι και σε αυτή την καραντίνα ήταν τα πρώτα που έβαλαν ξανά λουκέτο. Έχω θυμώσει πάρα πολύ με όλα αυτά. Ξέρετε ότι έδωσαν στους καλλιτέχνες ένα επίδομα 530 ευρώ από τον Ιούνιο και έχουν περάσει έξι μήνες και δεν έχουν πάρει οι ηθοποιοί καμία άλλη οικονομική βοήθεια; Τα θέατρα είναι κλειστά. Μισθός δεν τρέχει.

Όσοι έχουμε δουλειά στην τηλεόραση νιώθουμε ευλογημένοι. Εγώ ξέρω καλλιτέχνες που τρέφονται από τα συσσίτια. Αυτή είναι η Ελλάδα του πολιτισμού ή η Ευρώπη του πολιτισμού; Είπε η ηθοποιός που συμμετέχει στην σειρά του ΑΝΤ1 Παρουσιάστε.

Πνιγερή κατάσταση. Που είναι το κράτος για τους καλλιτέχνες μέσα στην πανδημία;

Πραγματικά είναι αστείο. Έδωσαν 530 ευρώ ως επίδομα το καλοκαίρι και τελείωσαν. Αυτή είναι μεγάλη περιφρόνηση στους καλλιτέχνες, απαξίωση, υποτίμηση, χλευασμός. Ένα μπούλινγκ, για να χρησιμοποιήσω και τη νέα μοντέρνα ορολογία… Οι καλλιτέχνες είμαστε φυλακισμένοι!