Καλοκαίρι Not: «Πρέπει να έχουν χημεία με την Ιωάννα Μαλέσκου και αυτό δεν είναι καθόλου εύκολο»

Την «σταύρωσαν» στον αέρα του Open

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Καλοκαίρι Not: «Πρέπει να έχουν χημεία με την Ιωάννα Μαλέσκου και αυτό δεν είναι καθόλου εύκολο»

Το πρωί της Δευτέρας, η Τίνα Μεσσαροπούλου ήταν καλεσμένη στην εκπομπή Καλοκαίρι Not και αναφέρθηκε στην Ιωάννα Μαλέσκου. Μέσα σε όλα, αποκάλυψε και λεπτομέρειες για την εκπομπή της, που έριξε αυλαία πριν μερικές μέρες.

Η γνωστή δημοσιογράφος δήλωσε πως πρόκειται να αλλάξουν τα περισσότερα πρόσωπα μπρος και πίσω από τις κάμερες ενώ τόνισε πως είναι δύσκολη να έχουν χημεία με την Ιωάννα.

Οι αποκαλύψεις για την Ιωάννα Μαλέσκου και την εκπομπή της

«Το θέμα είναι ποια πρόσωπα θα την στελεχώσουν μπροστά, δεν είναι εύκολο αυτό, ειδικά όταν θα πρέπει να έχουν και χημεία με την Ιωάννα Μαλέσκου, εκεί υπάρχει ένας λόγος παραπάνω. Οι σχέσεις τους δεν έχουν εξελιχθεί καλά ούτε μπροστά ούτε πίσω από τις κάμερες και αυτό είναι κάτι το οποίο δεν έχει προσπαθήσει να το κρύψει και κανείς.

Όταν η παρουσιάστρια δεν έχει χημεία με τους πίσω, δεν έχει με τους μπροστά και δεν φροντίζει αυτή η ομάδα να δέσει. θεωρώ ότι σε μεγαλύτερο βαθμό το φταίξιμο πέφτει πάνω στην παρουσιάστρια, εκείνη είναι που δίνει το πρόσταγμα».

Ο αποχαιρετισμός της Ιωάννας Μαλέσκου

«Όταν ξεκίνησα την εκπομπή αυτή, κάποιοι είπαν ότι είμαι έξω από τα νερά μου. Ναι, ένιωθα στην αρχή έξω από τα νερά μου και αυτό είναι λογικό. Επειδή όμως αγαπώ πολύ αυτό που κάνω, έχω κάνει και εγώ την προσπάθειά μου. Σας υπόσχομαι πως όσο υπάρχω τηλεοπτικά, θα γίνομαι πρωτίστως καλύτερος άνθρωπος και θα εξελίσσομαι και ως επαγγελματίας.

Γιατί εδώ δεν έρχομαι ούτε για να είμαι στημένη, ούτε για να δείχνω σαν ρομπότ. Έχω ακούσει διάφορα. Μόνο στημένη που δεν αισθάνομαι, αισθάνομαι ο εαυτός μου. Ο σταθμός αυτός πίστεψε σε μένα, με αγκάλιασε και με στήριξε. Όλοι αυτοί οι κλυδωνισμοί που περνάμε στις θάλασσές μας, μας κάνουν πιο δεμένους και γεμάτους.Πολύ σύντομα θα ξεκινήσει μια νέα τηλεοπτική σεζόν και τα πράγματα δεν ξέρουμε πώς θα έρθουν.

Το μόνο βέβαιο είναι πως έχουμε χτίσει μια υγιή σχέση μεταξύ μας. Έχω κάνει φίλους, όχι μόνο συνεργάτες. Και βέβαια δεν ξεχνάω εσάς. Ακόμη και εσάς που είπατε κάποια πραγματάκια για μένα, για να με βελτιώσετε. Που μπορεί λίγο κάποτε να με άγγιξαν διαφορετικά. Τα έχω κρατήσει όλα και αυτό είναι το φυλαχτό μου. Πάντοτε οι αλλαγές έρχονται με διάθεση καλού. Πιστεύω πάρα πολύ στη θετική πλευρά των ανθρώπων. Θέλω να ευχαριστήσω όλον τον κόσμο που δεν πρόλαβα να πω τα ονόματά του. Όλους μου τους συνεργάτες. Τους συνεργάτες που είναι σήμερα κοντά μου και έχουν υπάρξει κοντά μου. Με το καλό τη νέα σεζόν να είμαστε εδώ. Κάπου εδώ φτάσαμε στο τέλος».