Άντζελα Γκερέκου: Η συγκινητική της ανάρτηση για τα σημερινά γενέθλια του Τόλη Βοσκόπουλου

«Ράγισε» ξανά καρδιές...

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Άντζελα Γκερέκου: Η συγκινητική της ανάρτηση για τα σημερινά γενέθλια του Τόλη Βοσκόπουλου

Τα γενέθλια του θα γιόρταζε σήμερα, 26 Ιουλίου, ο Τόλης Βοσκόπουλος. Με αφορμή λοιπόν την σημερινή μέρα, η σύζυγος του, Άντζελα Γκερέκου, προχώρησε σε μια άκρως συγκινητική ανάρτηση.

Η είδηση του θανάτου βύθισε την Ελλάδα και τον καλλιτεχνικό κόσμο σε πένθος, μα πιο πολύ την γυναίκα του και την κόρη του, Μαρία, στις οποία και άφησε την διαθήκη του.

Με αφορμή τα σημερινά γενέθλια του σπουδαίου τραγουδιστή, η Άντζελα Γκερέκου έκανε μια συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Συγκεκριμένα, δημοσίευσε ένα κόκκινο τριαντάφυλλο σε ένα μαύρο φόντο, ενώ στη λεζάντα έγραψε 26 Ιουλίου, την ημερομηνία που γεννήθηκε ο Τόλης Βοσκόπουλος.

Η ανάρτηση της Άντζελας Γκερέκου για τα σημερινά γενέθλια του Τόλη Βοσκόπουλου

Η ανάρτηση της Άντζελας Γκερέκου για τα σημερινά γενέθλια του Τόλη Βοσκόπουλου

Γι΄αυτό το λόγο ο Τόλης Βοσκόπουλος δεν έκανε ποτέ δεύτερο παιδί

Ο ξαφνικός θάνατος του Τόλη Βοσκόπουλου έχει σοκάρει το πανελλήνιο, καθώς «έφυγε» ο άνθρωπος που έντυσε με τη φωνή του ελληνικό λαϊκό τραγούδι. Ο «Πρίγκιπας», άφησε την τελευταία του πνοή το πρωί της Δευτέρας (19/7) στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας.

Η σύζυγός του, Άντζελα Γκερέκου και η κόρη του, Μαρία Βοσκοπούλου, τον αποχαιρέτησαν με μεγάλη συγκίνηση. Ο Τόλης Βοσκόπουλος, σε συνέντευξη που είχε δώσει στην εκπομπή Prive, της Έλενας Κατρίτση στο Mega, είχε μιλήσει για τις δύο αυτές γυναίκες που σημάδεψαν ανεξίτηλα τη ζωή του.

«Όταν γεννήθηκε η κόρη μου ένιωσε για πρώτη φορά ότι κάτι μας συμβαίνει με τη γυναίκα μου. Θα είχα παρεξηγήσει πολύ τα πράγματα αν δεν με είχαν συγκρατήσει οι φίλοι μου. Για ένα διάστημα νόμιζα ότι δεν με αγαπάει και ότι τελειώσαμε, αλλά δεν ήταν έτσι. Της έκανα παράπονα, γιατί ένιωθα πάρα πολύ άσχημα για ένα διάστημα. Ένιωθα ανεπιθύμητος επισκέπτης μέσα στο σπίτι…», είπε αρχικά για την εποχή που οι σχέσεις του με τη σύζυγό του είχαν διαταραχθεί.

Για την κόρη του, είπε: «Έχω σταματήσει να ονειρεύομαι για πρώτη φορά. Αυτό ήταν αναπάντεχο, απρόσμενο, δεν το περιμέναμε. Δεν ήταν προγραμματισμένο και ακόμα είμαι χαζεμένος, δεν το έχω πιστέψει…. Έχω πολλά που θα μπορούσα να διδάξω την κόρη μου από αυτά που μου έχει διδάξει ο πατέρας μου. Τώρα δεν θέλω να κάνω κανένα άλλο παιδί, γιατί δεν έχω άλλη καρδιά να δώσω αλλού και θα είναι δυστυχισμένο το άλλο παιδί…».

Τόλης Βοσκόπουλος κόρη