Συγκίνησε ο Πάνος Κιάμος - Τίμησε τον Βοσκόπουλο τραγουδώντας τις επιτυχίες του

Μαζί του στην σκηνή και ο Κωνσταντίνος Παντελίδης

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Συγκίνησε ο Πάνος Κιάμος - Τίμησε τον Βοσκόπουλο τραγουδώντας τις επιτυχίες του

Να τιμήσει τον Τόλη Βοσκόπουλο θέλησε ο Πάνος Κιάμος το βράδυ του Σαββάτου. Ο τραγουδιστής ερμήνευσε τις μεγαλύτερες επιτυχίες του, μαζί με τον Κωνσταντίνος Παντελίδη.

Ο Πάνος Κιάμος είχε συνδέσει την αρχή της μουσικής του πορείας για αυτό και θέλησε να γίνει ένα με τους θαυμαστές του στο πλήρως εμβολιασμένο μαγαζί και να ερμηνεύσει μερικά αξέχαστα τραγούδια του «Πρίγκιπα».

Στο Posidonio Music Hall βρέθηκε ο Κωνσταντίνος Παντελίδης, μαζί με τον αδερφό του Τριαντάφυλλο Παντελίδη και τη σύζυγό του, Πωλίνα και καλούς τους φίλους.

Ο Πάνος Κιάμος μοιράστηκε τη σκηνή με τον ανερχόμενο τραγουδιστή, ο οποίος τον ευχαρίστησε για το γεγονός πως εκείνος ήταν ο πρώτος που του έδωσε το βάπτισμα του πυρός στην κοινή τους τηλεοπτική εμφάνιση και μαζί τραγούδησαν επιτυχίες δικές του αλλά και του Παντελή Παντελίδη.

Βίντεο με τον Πάνο Κιάμο να ερμηνεύει τραγούδια του Τόλη Βοσκόπουλου

Οι αναρτήσεις των καλλιτεχνών για τον Τόλη Βοσκόπουλο

Σύσσωμοι οι καλλιτέχνες που συνεργάστηκαν μαζί του και όχι μόνο, έσπευσαν να στείλουν το δικό τους μήνυμα για τον «Πρίγκιπα» του λαϊκού τραγουδιού.

Τόλης Βοσκόπουλος Καίτη Γαρμπή

«Καθολου γλυκα δεν πονεσε το μαχαιρι στην ειδηση πως δεν θα σε ξαναδουμε…ειναι απο κεινες τις στιγμες που τα δακρυα φευγουν και δεν προλαβαινεις να τα κρατησεις…η στιγμη που θελησες να ταξιδεψεις στη γειτονια των αγγέλων.Αγγελος ησουν κι εδω.Παντα δοτικός,γενναιόδωρος,καλόψυχος,παρόν στα δυσκολα για τους συναδέλφους σου…
Υπέροχος,ευγενής,γοητευτικός άνθρωπος,ο πιο φωτεινός καλλιτέχνης στην Ελλαδα…γιατι μονο οτι λαμπει απο μεσα ειναι χρυσός…Θα σ αγαπαω και θα σε θαυμαζω παντα Τόλη μου…????Ησουν ο ορισμος του Αρχοντα.Καλο σου ταξιδι στο φως αιώνιε πρίγκιπα της σκηνης», ήταν τα λόγια της Πέγκυς Ζήνα.

«Με τίμησε στηρίζοντας με σε ότι έκανα. Με συγκίνησε αποκαλώντας με γιό του. Το πρότυπο μου Ο Μεγάλος Τόλης Βοσκόπουλος.

Με τις πράξεις, την ζεστή και γλυκύτατη καρδιά του, μα και το αψεγάδιαστο πάντα στυλ που διατηρούσε, κατάλαβα γιατί τον βάπτισαν (Ο Πρίγκιπας). Συγκινημένος θα πω, πως ενώ έφυγε νωρίς, έφυγε πολύ πλούσιος...

Πλούσιος όμως εν τέλει από πολλή αγάπη, αφού η οικογένειά του, οι φίλοι του, και όλοι όσοι τον γνωρίσαμε καλύτερα τον λατρεύαμε και όλοι θέλαμε να είμαστε κοντά του να παίρνουμε λίγο απ' το φως που είχε αυτός ο άνθρωπος στην ψυχή του.

Θα συνεχίσουμε να τον θυμόμαστε ως ίσως την πιο ευαίσθητη καρδιά, που τελικά μόνο αγάπη έδωσε σε αυτόν τον κόσμο...Τέτοιες ψυχές μόνο θρόνο αξίζουν εκεί που πάνε. Καλό ταξίδι Τόλη μου θα μας λείπεις πολύ...», έγραψε ο Νίκος Βέρτης φανερά συγκινημένος.

Τόλης Βοσκόπουλος Ναταλία Γερμανού